Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Miloš Sekulić

  • bulatovic i vucic

    I Vučić i Kancelarija za KiM ćute o Bulatovićevom privođenju na Kosovu

    Bez mišljenja i komentara u vezi sa incidentom na administrativnom prelazu Merdare, kada je, prema saopštenju kosovske policije priveden i kažnjen sa 150 evra gradonačelnik Niša Darko Bulatović, su i u Kabinetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i u Kancelariji za Kosovo i Metohiju.

    (22) detaljnije
  • Policijska uprava Niš

    Niška policija ćuti o uzroku Bulatovićevih povreda, tajanstvena i policija Kosova

    Pošto je gradonačelnik Niša Darko Bulatović nakon incidenta na prelazu Merdare na Kosovu primljen sa povredama ruke u niški Klinički centar, u ovoj zdravstvenoj ustanovi su istakli da su o svemu "obavestili nadležne organe". Međutim, u niškoj policiji kažu da "nemaju šta da kažu na to" i ignorišu novinare. U policiji Kosova tvrde da su "primenjivali standardne procedure", ali ne odgovaraju na pitanja o niškim odbornicima koji su tada putovali sa Bulatovićem, kao ni to koliko je prvi čovek Niša bio zadržan u policijskoj stanici Podujevo.

    (14) detaljnije
  • Miloš Sekulić

    Miloš Sekulić "opomenut" zbog duplih funkcija

    Zbog toga što je istovremeno bio odbornik u Skupštini Grada Niša i predsednik Upravnog odbora Doma srednjoškolaca, Agencija za borbu protiv korupcije je funkcionera SNS Miloša Sekulića "upozorila" da se "ubuduće u svemu pridržava Zakona". Postupak je vođen po prijavi koju je navodno podnela Sekulićeva "koleginica" iz SNS.

    (29) detaljnije
KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: