Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Sanja Stajić

  • stajic-sanja

    Sanja Stajić i Vladislava Ivković pomoćnice gradonačelnice Niša

    Dugogodišnja funkcionerka u Merošini i lider naprednjaka u ovoj opštini Sanja Stajić biće pomoćnica gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski zadužena za zdravstvenu zaštitu. Sotirovski je imenovala i drugu pomoćnicu - Vladislavu Ivković, koja je bila dugogodišnja sekretarka Sekretarijata za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj. Trenutno su četiri žene na čelu Niša, a gradonačelnica može da imenuje još tri pomoćnika.

    (57) detaljnije
  • merošina opština

    Naprednjaci prigovorom oborili listu najvećem konkurentu u Merošini

    Lista grupe građana “Za Bolju Merošinu Bojan Nešić” oborena je većinom glasova članova Opštinske izborne komisije, a prigovor na ispravnost konkurentske liste podnela je čelnica Opštine Sanja Stajić koja vodi listu SNS-a. Nešić kaže da Stajićeva ovim guši političku konkurenciju, a ona nije odgovorila na ove tvrdnje.

    (5) detaljnije
  • merosina

    Raspuštena Skupština u Merošini, Sanja Stajić opet "glavna"

    Posle mnogo previranja i rokada raspuštena je merošinska skupština, a Vlada Srbije imenovala je petočlani Privremeni organ koji će voditi ovu opštinu na jugu Srbije. Na čelu je Sanja Stajić, donedavna predsednica merošinskog parlamenta.

    (8) detaljnije
  • Predsednica Sanja Stajić odbija da razgovara sa novinarima

    Bivša predsednica Merošine specijalizirala uz pomoć ustanove koju je indirektno kontrolisala

    Zbog toga što joj je preko merošinskog Doma zdravlja dodeljena specijalizacija iz ginekologije i akušerstva, a ova ustanova je pod kontrolom lokalne samouprave u Merošini koju je donedavno vodila Sanja Stajić, koja sada predsedava tamošnjim parlamentom, Agencija za borbu protiv korupcije je zaključila da je ova funkcionerka bila u sukobu interesa. Ona se na ovu odluku žalila.

    (8) detaljnije
  • Predsednica Sanja Stajić odbija da razgovara sa novinarima

    SNS isključio Sanju Stajić

    Aktuelna predsednica Skupštine Merošine i bivša predsednica te Opštine Sanja Stajić isključena je iz Srpske napredne stranke jer "nije prošla stranačku kontrolu", navodi se na sajtu naprednjaka. Međutim, Stajićeva tvrdi da je niko iz stranke nije obavestio o tome.

    (13) detaljnije
  • Predsednica Sanja Stajić odbija da razgovara sa novinarima

    Bivša predsednica Merošine pred isključenjem iz SNS?

    Iako se spekuliše da je bivša predsednica Opštine Merošina, a sadašnja predsednica Skupštine Sanja Stajić već izbačena iz Srpske napredne stranke, ona negira takvu tvrdnju i kaže da nikakvo rešenje od stranke nije dobila. Poverenik SNS u Merošini Saša Jovanović kaže da ne zna koja je politička sudbina Stajićeve i kaže da će se više znati posle sastanka Izvršnog odbora SNS u četvrtak, u Novom Sadu.

    (13) detaljnije
  • Predsednica Sanja Stajić odbija da razgovara sa novinarima

    Smenjena predsednica Opštine Merošina

    Umesto Sanje Stajić, kojoj su odbornici većinom glasova uskratili poverenje, na poslednjoj sednici Skupštine Merošine, na čelo te Opštine izabran je njen partijski kolega iz Srpske napredne stranke Saša Jovanović. Smenjen je i predsednik parlamenta Goran Mikić, a nasledio ga je Bojan Nešić iz Grupe građana “Naprednjaci”.

    (12) detaljnije
  • Predsednica Sanja Stajić odbija da razgovara sa novinarima

    Predsednica Opštine Merošina sedela na dve stolice?

    Iako po zakonu predsednik Opštine mora na toj funkciji da bude u stalnom radnom odnosu, predsednica Opštine Merošina Sanja Stajić je, kako tvrdi odbornik SPS-a Marijan Stanković, u međuvremenu nekoliko puta bila angažovana u Domu zdravlja u Merošini, što je i potvrdio direktor ove zdravstvene ustanove. Stajićeva odbija da razgovara sa novinarima.

    (29) detaljnije
  • merosina
    Izbori 2016

    Merošina: SNS na vlasti, Naprednjaci u opoziciji

    Nakon što je formirana široka koalicija, u Merošini je izabrano novo opštinsko rukovodstvo. Vladajuću većinu oko SNS čine SPS, Jedinstvena Srbija, radikali, DSS i grupe građana.

    (11) detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: