Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Tihomir Perić

  • Tihomir Perić

    Tihomir Perić novi poverenik Ruske stranke u Nišu - prva politička funkcija posle 30 godina u SRS

    Nekadašnji gradski i opštinski većnik, koji je 30 godina bio istaknuti član SRS - Tihomir Perić, novi je poverenik Ruske stranke za Niš i Nišavski okrug. Kaže da prethodne 3 godine nije bio član nijedne stranke, nakon napuštanja radikala, ali da je uvek bio rusofil. Zato ističe da će novu funkciju iskoristiti da podigne ovu stranku i očekuje dobre rezultete na izborima, kao i da će biti "prevaga vlasti ili opoziciji", jer kaže da svi očekuju pad SNS u Nišu.

    (19) detaljnije
  • Tihomir Perić

    Agencija za borbu protiv korupcije traži smenu opštinskog većnika u Panteleju

    Zato što Tihomir Perić, lider SRS u Nišu, nije na vreme od Agencije za borbu protiv korupcije tražio saglasnost da pored funkcije odbornika u Skupštini grada Niša bude i većnik u Opštini Pantelej, Agencija je zaključila da mu "po sili zakona" prestaje funkcija u Panteleju. Perić uložio žalbu.

    (6) detaljnije
  • radikali

    Ko su novi-stari funkcioneri radikala u Nišu?

    Kako su Južne vesti već pisale, niški radikali promenili su sastav Gradskog odbora i izabrali novog predsednika. Tihomir Perić preuzeo je kormilo niških radikala, a među novim članovima gradskog rukovodstva, pored već poznatih imena, nalaze se i 3 mlada lekara, diplomirani inženjeri i diplomirani pravnici, navode u Srpskoj radikalnoj stranci. Reorganizovani su i svi opštinski odbori.

    (6) detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: