Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Uroš Radulović

  • SNS zastave KOSTA srpska napredna stranka

    Smena u SNS Medijana o kojoj niški naprednjaci ćute

    Dosadašnji predsednik Odbora SNS u Medijani Dragan Đorđević smenjen je sa te funkcije prošle nedelje, nepuna tri meseca nakon što su naprednjaci prvi put doživeli poraz u toj opštini na izborima, saznaju Južne vesti. Da li raspuštanje Odbora ima veze sa lošim rezultatima - iz SNS ne odgovaraju danima, dok Đorđević kaže da ne zna za to i da će mu verovarno reći kada se vrati u Niš iz Beograda.

    (34) detaljnije
  • Miloš Milošević

    Direktor Toplane zaposlio većnika bez konkursa jer je procenio da im treba Milošević

    Već mesec dana u niškoj Toplani radi gradski većnik Miloš Milošević, koji je u Gradskoj kući nadležan, između ostalog, upravo za rad ovog javnog preduzeća. Prvi čovek Toplane Predrag Milačić je kazao da je upravo on kao direktor odlučio da je Milošević potreban preduzeću ignorišući zakonsku obavezu da zaposlene bira na konkursu.

    (44) detaljnije
  • toplana

    Potvrđeno: Milošević i Radulović “za stalno” zaposleni u Toplani

    Premda je direktor niške "Gradske toplane" Predrag Milačić pre mesec dana tvrdio da gradski većnik Miloš Milošević nije tražio zaposlenje u ovom javnom preduzeću, sada je potvrdio ne samo njegovo zaposlenje, već i da je pored njega ugovor na neodređeno potpisao i gradski odbornik Srpske napredne stranke Uroš Radulović. Inače i sam Milošević je samo dan pre potpisivanja ugovora tvrdio da neće biti zaposlen u Toplani.

    (21) detaljnije
  • Uroš Radulović

    Raduloviću odbijen zahtev za obavljanje 2 funkcije

    Odborniku SNS u niškoj Skupštini Urošu Raduloviću iz Agencije za borbu protiv korupcije odbili su zahtev da preuzme i funkciju sekretara Skupštine Gradske opštine Medijana. Radulović nije želeo da odgovara na novinarska pitanja, pa je nepoznato hoće li se žaliti na ovakvo rešenje, za šta još ima vremena.

    (12) detaljnije
  • toplana

    Direktor Toplane pred smenu zaposlio funkcionera SNS

    Neposredno pre nego što je suspendovan zbog optužbi za korupciju, direktor niške Toplane Slobodan Maksimović je na određeno vreme zaposlio Uroša Radulovića, svog partijskog kolegu iz SNS i većnika u Opštini Medijana.

    (14) detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: