Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Kik-boks

  • Kik-boks klub Niš

    Niškim kik-bokserima 6 zlata na Balkanskom kupu

    U Tešnju su se okupili najbolji kik-bokseri na Balkanu, a među njima čak šestoro Nišlija okitilo se zlatnim medaljama. Pored njih, kik-bokseri su u Niš sa Balkanskog kupa doneli i po jedno srebro i bronzu, kao i pehar za najbolju juniorku na takmičenju, koji je osvojila Natalija Savić.

    detaljnije
  • kik-boks boks

    Niškim bokserima i kik-bokserima pregršt medalja

    Na dva fronta nastupali su niški bokseri i kik-bokseri tokom vikenda, a okitili su se sa po dve zlatne medalje na oba takmičenja. Uz njih, tri srebrne i dve bronzane medalje doneli su borci u Niš, a najveći uspeh ostvario je Ognjen Mitrović, koji je osvojio dva zlata.

    detaljnije
  • Novak Radulović

    Niškim kik-bokserima 4 medalje i 2 pojasa u Hrvatskoj

    Najbolje moguće su takmičari Kik-boks kluba Niš otpočeli 2018. godinu, s obzirom na to da se sva četiri borca, koliko ih je nastupilo na Evropskom kupu u Hrvatskoj, vraćaju kući sa odličjima. Bronza, dva srebra i dva profesionalna pojasa bilans su niških boraca u Karlovcu.

    (2) detaljnije
  • Boks klub Vitez

    Dve pobede i remi Nišlija u profesionalnom boksu

    U glavnim borbama na reviji profesionalnog boksa u Zaječaru nastupila su četvorica Nišlija, a učinak su dve pobede, poraz i remi. Pobedili su Novak Radulović i debitant Stefan Paunović, dok je nerešeno boksovao Predrag Stoiljković, kome je ovo takođe bio prvi meč u profesionalnom ringu.

    detaljnije
  • Nina Stajkovic

    Mladoj niškoj bokserki cilj Olimpijske igre

    U početku su komentari, kada neko čuje da se bavi boksom, kako kaže 16-godišnja Nina Stajković, uglavnom bili da to nije za nju i da trenira nešto drugo. Ipak, ona nije odustajala i samo u 2017. godini osvojila titule državnog prvaka u boksu i kik-boksu, Kup nacija i profesionalnu pobedu, a cilj joj je da se takmiči na Olimpijskim igrama.

    detaljnije
  • Kik-boks Nis

    Niški kik-bokseri trijumfalno završili godinu

    Osvojivši titulu najboljeg kluba u centralnoj Srbiji, ali i celoj državi, Kik-boks klub Niš završio je godinu kako se samo poželeti može. Ova priznanja oni su dobili u Kraljevu, na Državnom prvenstvu u “ful-kontaktu”, gde su osvojili 9 medalja i priznanaje za najboljeg borca na takmičenju.

    detaljnije
  • Novak Radulović profesionalni pojas

    Pojas profesionalnog šampiona Balkana osvojio Radulović

    Nanevši tek drugi poraz u karijeri Grku Taftiju Mojtabi, Nišlija Novak Radulović osvojio je pojas profesionalnog šampiona Balkana u kik-boksu, dok su njegovi klupski drugovi i drugarice osvojili 11 zlata i 7 srebra, što je bilo sasvim dovoljno za proglašenje Niša za najbolji klub na turniru "Balkan best fighters".

    detaljnije
  • Kik-boks hala "Čair"

    Najbolji balkanski kik-bokseri nastupaju u hali “Čair”

    Borbe oko 450 kik-boksera iz 9 zemalja, Nišlije će ovog vikenda imati prilike da pogledaju u hali “Čair”. Uvertiru u turnir “Balkan best fighters”, koji je na programu 2. i 3. decembra, napraviće borba za titulu profesionalnog šampiona u kik-boksu, zazakazana za danas od 20 sati, u kojoj će se nadmetati Nišlija Novak Radulović i Grk Tafti Mojtaba.

    detaljnije
  • kik-boks

    Niški kik-bokser spreman za zlato na Svetskom prvenstvu

    Ove sezone Novak Radulović ne zna za poraz, a Nišlija se nada da će perfektnu sezonu u kik-boksu krunisati medaljom na Svetskom prvenstvu, na kome će nastupiti u Budimpešti, od 4. do 12. novembra. Ipak, put mu svakako neće biti lak, s obzirom na to da, kako kaže trener reprezentacije Srđan Radulović, konkurencija nikada nije bila veća.

    detaljnije
  • Kik-bokseri kluba Niš

    Juniori kik-boks kluba Niš još jednom najbolji u Srbiji

    Najbolji juniori okupili su se ovog vikenda u Novom Kneževcu - Senti, gde su se nadmetali u disciplini "ful kontakt", a sa 8 osvojenih medalja, od čega 6 zlatnih, titulu najboljeg kik-boks kluba u Srbiji osvojio je Niš.

    detaljnije
  • Novak Radulovic

    Radulović najbolji kik-bokser na Balkanu

    Zlato, srebro i bronza, ali i pehar za najboljeg kik-boksera na Balkanskom prvenstvu stižu u Niš. Novak Radulović ponovo je osvojio najsjanije odličje, dok je Nikoli Lazareviću pripalo srebro, a Stefanu Paunoviću bronza.

    detaljnije
  • Kik-bokseri kluba Niš

    Kik-bokseri Niša ponovo najbolji u centralnoj Srbiji

    Iako su, kako kažu, u Novu Varoš otputovali sa “rezervnim sastavom” i borcima koji dugo nisu nastupali, kik-bokseri Niša ponovo su proglašeni za najuspešniji klub na Prvenstvu centralne Srbije u disciplini “lou-kik”.

    (1) detaljnije
  • Juniori kluba Niš kik-boks reprezentacija selektor Srdjan Radulović

    Trojica Nišlija postala šampioni Evrope u kik-boksu

    Kako je selektor kik-boks reprezentacije Srbije Srđan Radulović i najavio pre početka Evropskog prvenstva za juniore i kadete, takmičari kluba Niš imali su maksimalni učinak: sva trojica osvojila su titule šampiona starog kontinenta u svojim kategorijama.

    (1) detaljnije
  • Reprezentativci Srbije juniori kik-boks Paunović, Lazarević, Buza i trener Radulović na pripremama na Tari

    Niški kik-bokseri sa najvećim ambicijama na Evropskom prvenstvu

    Juniorska reprezentacija Srbije za desetak dana putuje u Makedoniju, gde će pokušati da ispiše nove strane istorije srpskog kik-boksa. U redovima najboljih nalaze se trener i trojica juniora Kik-boks kluba Niš, a svi put Skoplja kreću puni samopouzdanja i sa najvećim ambicijama.

    detaljnije
  • Novak Radulovic

    Profesionalni pojas u Sarajevu za Novaka Radulovića

    Ubedljivim pobedama u 3 uzastopna meča, u svakom već tokom 1. runde, niški kik-bokser Novak Radulović osvojio je profesionalni pojas na jakom turniru u Sarajevu. Kako sam kaže, sledeći cilj je zlato na Svetskom prvenstvu.

    detaljnije
  • Kik-boks profesionalni meč Andrija Stanković

    Novi profesionalni pojas u Americi za kik-boksera Stankovića

    Pobedom nad aktuelnim prvakom, Amerikancem Andersonom Veslom, Nišlija Andrija Stanković osvojio je pojas i postao prvak Profesionalne američke kik-boks organizacije.

    (1) detaljnije
  • Hala Čair kik-boks juniori državno prvenstvo

    Uspešno proteklo Državno prvenstvo u kik-boksu

    Mnogo ljubitelja sporta okupilo se u nedelju u niškoj hali “Čair”, kako bi videlo najbolje srpske kik-boksere i borbe za titulu državnog šampiona. Najuspešniji klub bio je Niš, a utisci i organizatora i učesnika su pozitivni.

    detaljnije
  • prijem za vranjske kik-boksere foto i.m.0

    Vranjski kik-bokseri osvojili dve medalje na Svetskom kupu

    Na Svetskom kupu u Budimpešti članovi Kik-boks kluba "Vranje" Ivana Davidović i Marko Dinčić su sa reprezentacijom Srbije osvojili zlatnu i srebrnu medalju, a za njih  i njihove trenere je tim povodom priređen prijem u Gradskoj upravi Vranje.

    detaljnije
  • Kik-boks takmicenje

    Najbolji srpski kik-bokseri nastupaju u nedelju u Nišu

    Za titulu državnog prvaka srpski kik-bokseri će se boriti u nedelju, 4. juna u hali “Čair". I niški klubovi imaće dosta svojih predstavnika, među kojima i one koji će prvi put ući u ring, pa im je potrebna podrška publike.

    detaljnije
  • U niškom klubu kažu da zbog manjka novca nije više takmičara moglo da krene na Balkanski kup; foto: S. R.

    Niškim kik-bokserima dve zlatne medalje na Balkanskom kupu

    Kao i gotovo svake nedelje, Kik-bokseri kluba Niš u svoj grad se vraćaju sa odličjima. Ovog puta, oni su na Balkanskom kupu, u jakoj konkurenciji od preko 500 boraca iz 10 zemalja, nastupili sa 3 takmičara, a svaki je osvojio po medalju, od čega su dve najsjajnije. Nikola Lazarević i Novak Radulović postali su šampioni, dok je Natalija Savić osvojila bronzanu medalju.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: