Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Kik-boks

 • Kik-boks klub Niš

  Uprkos medaljama na "Trofeju Beograda", Nišlije nezadovoljne suđenjem

  Iako su njegovi takmičari osvojili šest zlatnih medalja i još dve srebrne, Kik-boks klubu Niš izmakao je profesionalni pojas, te suđenje na međunarodnom turniru "Trofej Beograda" nazivaju sramnim. Nekada kik-bokseri Niša, a sada kluba Vukovi 018, takođe su nastupili u amaterskom delu takmičenja u prestonici, osvojili dva zlata i bronzu, ali arbitre nisu komentarisali.

  detaljnije
 • KBK Niš

  Kik-boks klub Niš najbolji na Prvenstvu Srbije u "low kick"-u

  Zbog 12 medalja i 2 pehara Kik-boks klub Niš proglašen je najboljim na Prvenstvu Srbije u disciplini "low kick", kako navode u niškom klubu. Najuspešniji bili su juniori koji su osvojili 6 medalja, od čega 5 zlatnih, a Patrik Buza proglašen je najboljim u svojoj kategoriji.

  (1) detaljnije
 • Ognjen Mitrović Kik-boks klub Vukovi

  U Sarajevu se “pozlatili” Nišlija i Piroćanac

  Među kik-bokserima iz Srbije koji su se na Gran-priju u Sarajevu okitili odličjima su dvojica južnjaka - Nišlija Ognjen Mitrović i Piroćanac Saša Nikolić, a obojica su osvojili zlatne medalje. Prema ocenama Kik-boks saveza Srbije turnir u Sarajevu prevazišao je očekivanja i po broju i po kvalitetu učesnika.

  detaljnije
 • Kik-boks klub Niš

  Niški kik-bokseri ponovo najbolji na međunarodnom turniru u hali "Čair"

  Oko 700 kik-boksera iz 11 država nadmetalo se u 3 ringa, pa je u niškoj hali “Čair” ovog vikenda viđeno 260 borbi. Titulu najboljeg na turniru "Balkans best fighters", baš kao i prošle godine, osvojio je klub domaćin Niš.

  detaljnije
 • Hala Čair kik-boks juniori državno prvenstvo

  Turnir u hali "Čair" okuplja najbolje kik-boksere istočne Evrope

  Bugarska, Moldavija, Mađarska, Austrija, Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina i Srbija dale su svoje najbolje kik-boksere za manifestaciju Balkan best fighters, koja se održava ovog vikenda, 15. i 16. decembra u niškoj hali “Čair”.

  detaljnije
 • Kik-boks klub Niš Prvenstvo Srbije

  Kik-boks klub Niš najbolji u svim konkurencijama na Prvenstvu Srbije

  Pehare za najbolji klub u konkurenciji kadeta, juniora i seniora B klase doneli su u Niš kik-bokseri istoimenog kluba, sa Prvenstva Srbije u disciplini "ful-kontakt".

  (2) detaljnije
 • Novak Radulović profesionalni pojas

  Nišlija profesionalni prvak Srbije u kik-boksu

  Na tradicionalnom turniru Trofej Beograda niški kik-bokser Novak Radulović, nakon napornih pet rundi, savladao je nekadašnjeg svetskog prvaka Slobodana Mijajlovića i osvojio profesionalni pojas namenjen šampionu Srbije.

  detaljnije
 • novak radulovic, kik-boks

  Novaku Raduloviću bronza na seniorskom Prvenstvu Evrope

  Pred polazak na Evropsko prvenstvo takmičar Kik-boks kluba Niš Novak Radulović rekao je da se nada najsjajnijem odličju, ali je na Prvenstvu Starog kontineta, nakon dve pobede i poraza, osvojio bronzanu medalju u kategoriji do 71 kg.

  detaljnije
 • Srđan i Novak Radulović

  Nišlija na Evropskom prvenstvu u kik-boksu

  Pripreme za Evropsko prvenstvo u kik-boksu u seniorskoj konkurenciji otpočela je reprezentacija Srbije na Vlasinskom jezeru, a jug zemlje na kontinentalnoj smotri predstavljaće Nišlija Novak Radulović.

  detaljnije
 • kik boks klub nis

  Tri niška kik-boksera svetski šampioni

  Na Svetskom prvenstvu za juniore u disciplinama K1 i low kick kik-bokseri iz Niša osvojili su tri titule prvaka sveta, jednu vicešampionsku i dve bronzane medalje. Novi šampioni planete su Vladimir Pavlović, Natalija Savić i Patrik Buza.

  (2) detaljnije
 • Novak Radulović kik-boks Surdulica

  Srbi dominantni na kik-boks reviji u Surdulici

  Iako je trebalo da Rus nastupi na kik-boks reviji koja se održavala na Trgu u centru Surdulice, on je odustao u poslednjem trenutku, pa se manifestacija “Srbija protiv sveta” svela na prostor bivše Jugoslavije. Ipak, okupila je brojne građane, koji su zdušno bodrili domaće predstavnike, a ovi im to uzvratili, s obzirom na to da je 5 od 6 domaćih predstavnika slavilo.

  detaljnije
 • Kik boks revija amfiteatar na keju Nisave foto Juzne vesti Milica Jovanovic

  Revija kik-boksa na Trgu u centru Surdulice

  Na Dan oslobođenja Surdulice, 5. septembra, na Trgu u centru ovog grada održaće se kik-boks revija “Srbija protiv sveta”, na kojoj će se boriti reprezentativci Srbije protiv reprezentativaca drugih država. Kako se već danas montira ring, večeras će se održati i javni trening sa borcima i trenerima koji brane boje Srbije.

  (1) detaljnije
 • Kik bok amfiteatar

  "Srbija protiv sveta" - kik-boks veče u Surdulici

  Na Dan oslobođenja Surudulice u Drugom svetskom ratu, 5. septembra u centru ove opštine biće organizovano veče kik-boksa na kom će se boriti takmičari iz Srbije, Rusije, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

  detaljnije
 • Kik-boks klub Niš Neda Brkić, Natalija Savić, Sandra Savatić Srđan Radulović

  U juniorskoj kik-boks reprezentaciji Srbije osmoro južnjaka

  Za Svetsko prvenstvo u Italiji juniorska kik-boks reprezentacija Srbije pripremaće se od sutra u Karatašu, kažu u Kik-boksu klubu Niš, a među 35 odabranih nalazi se i osmoro južnjaka - dvojica Vranjanaca i šestoro boraca iz Niša.

  detaljnije
 • Kik bok amfiteatar

  Pun amfiteatar ispratio kik-boks reviju

  Ring i u njemu borbe kik-boksera iz četiri države dočekali su sinoć građane na amfiteatru na keju Nišave. Preko hiljadu ljudi okupilo se i ispratilo "Kik-bok trofej Niša", u okviru koga je upriličena i aukcija sportskih dresova za pomoć mladom niškom novinaru, a aktivnost se nastavlja i večeras, kada je na programu prezentacija različitih borilačkih sportova.

  (2) detaljnije
 • Dresovi aukcija

  Večeras kik-boks revija i prodaja dresova za pomoć novinaru

  Ukoliko ne bude padala kiša, amfiteatar na keju Nišave večeras će ugostiti brojne ljubitelje sporta, s obzirom na to da će se od 20 sati održati revija kik-boksa i humanitarna prodaja dresova za pomoć mladom niškom novinaru Aleksandru Nikoliću.

  detaljnije
 • Naissus fight night 2017

  Međunarodna revija kik-boksa na keju Nišave

  Amfiteatar na keju Nišave ugostiće brojne borce 8. i 9. jula od 20 sati, pošto je za prvi dan zakazana revija profesionalnog kik-boksa, kažu u Kik-boks klubu Niš, dok će se sutradan održati prezentacija raznoraznih borilačkih veština.

  detaljnije
 • Kik-bokseri kluba Niš

  Titule šampiona Balkana u kik-boksu za troje Nišlija

  Najbolja reprezentacija na Balkanskom prvenstvu u kik-boksu bila je Srbija, a značajno su tome doprinele i Nišlije. Šampioni su u Sarajevu postale Natalija Savatić, Neda Brkić, kao i Novak Radulović, kome je ovo peta titula u karijeri na ovom takmičenju, dok je Sandra Savatić osvojila bronzu.

  (1) detaljnije
 • Ognjen Mitrović Kik-boks klub Niš

  Kik-boks klub Niš najuspešniji u Srbiji

  U Senti su se kik-bokseri iz preko 40 klubova nadmetali za titulu šampiona države, a među njima najuspešniji je bio Niš, koji je sa 13 medalja proglašen za najbolji na Prvenstvu Srbije. Sem ovog pehara, jedan je otišao i u ruke Ognjena Mitrovića, koji je proglašen za najboljeg kadeta na takmičenju.

  detaljnije
 • Neda Brkić osvojila bronzu na prvom velikom takmičenju

  Bronzana medalja za nišku kik-bokserku na Svetskom kupu

  Na svom prvom velikom takmičenju Neda Brkić, takmičarka Kik-boks kluba Niš, osvojila je bronzanu medalju pošto je u dresu reprezentacije Srbije bila treća na Svetskom kupu u Budimpešti.

  detaljnije