Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:11, 11. 8. 2015.

| Kultura

16 filmova na "Filmskim susretima", u prodaji kompleti

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
filmski
Prva projekcija na Letnjoj pozornici počinjaće u 20:30; foto: arhiva JV

Na jubilarnom 50. Festivalu glumačkih ostvarenja, koji će na Letnjoj pozornici niške Tvrđave biti održan od 22. do 28. avgusta, biće prikazano 16 filmova u takmičarskom i još dva u revijalnom delu.
               
Kako su saopštili iz Niškog kulturnog centra, “Filmske susrete” će otvoriti ostvarenje “Bićemo prvaci sveta”, a potom će biti prikazana crna komedija “Mali Budo”.

Drugog dana festivala publika će moći da vidi filmove “Panama” i “Nebo iznad nas”, dok će 24. avgusta na programu na Letnjoj pozornici biti “Branio sam Mladu Bosnu” i ostvarenje “Otvoreni kavez” u kojem je svoju poslednju ulogu ostvarila Ružica Sokić, a u bioskopu “Kupina” film “Isceljenje”.

plakat Slogan ovogodišnjeg festivala je "Pod sjajem zvezda"Poslednji film Vlastimira Đuze Stojiljkovića “Bez stepenika” kao i ostvarenja "In Memoriam" i “Za kralja i otadžbinu” na Letnjoj pozornici biće prikazani 25. avgusta, dok će iste večeri u “Kupini” biti održana projekcija TV filma “Talog”.

U sredu 26. avgusta na programu će biti filmovi “Ničije dete”, “Amanet” i “Travelator”, dok će 27. avgusta biti prikazana ostvarenja “Enklava”, “Gorčilo” i “Jednaki”.

Poslednjeg dana festivala, nakon dodele nagrada, biće prikazani gostujući filmovi “Panta Draškić - cena časti” i “Stari Niš - moj Niš”.

Kako kažu u NKC-u, od sutra počinje prodaja karata za ovaj festival. Neće biti pojedinačnih ulaznica, a cena kompleta je 2.000 dinara.

Karte će se prodavati u prostorijama Turističke organizacija Niša, u knjižari NKC-a i na štandu ispred bioskopa “Vilin grad”.

Trejler za film "Bez stepenika"

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Miroslava

    11:11 // 21. 8. 2015.

    Bice i pojedinacnih karata, svake godine ih puste, ali kada krene festival i prodaju se na ulazu u Letnju pozornicu!

  • Cula

    15:00 // 14. 8. 2015.

    Da li je moguce da opet nema pojedinacnih karata da se kupe? Da stave da je i 400 din, em sto bi doslo vise ljudi em sto bi i zaradili vise.
    iZEM VAM ORGANIZACIJU

  • Боки

    17:52 // 11. 8. 2015.

    Долазимооо !!! :)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: