Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:07, 3. 1. 2013.

9 predstava u pozorištu tokom januara

95.JPG

Tokom januara u niškom Narodnom pozorištu biće prikazano 8 predstava ovog teatra i jedna gostujuća iz Kruševca "Dundo Maroje":

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Posmatrac

    17:22 // 3. 1. 2013.

    A sta rade ostalih 22 dana za koje primaju punu platu ??? U repertoarskim pozoristima na Zapadu predstave se izvode 8 puta nedeljno- 6 vecernjih i dva matinea.......

    • M

      23:33 // 3. 1. 2013.

      Od vas koji ste prepuni znanja o svemu i svacemu na Zapadu i zapadu mi je posebno muka! Ja bih se sledeci put malo informisao pre nego se upustim u komentarisanje.

  • nikola

    00:42 // 4. 1. 2013.

    @Posmatrač - pa Vi idite na zapad pa gledajte predstave. Ne verujem da ste odgledali nijednu u predhonih nekoliko godina, a sada Vam je ovo malo. Da li razmišljate o tome da u januaru postoje neki praznici da ti glumci uimaju odmor itd.
    Samo jedno ne mogu da shvaim. Zašto sve mora po default da se kritikuje?

  • Milica

    17:13 // 4. 1. 2013.

    @posmatrac - Vi ste jako jako nesrecna osoba... nezadovoljni ste ocigledno sobom, to reflektujete na sve strane...pa i ovde

  • Mika

    07:08 // 7. 1. 2013.

    Kolika gomila glupih komentara! Verovatno od strane zaposljenih u Narodnom Pozoristu ili od njihovih prijatelja i simpatizera! Pa, Posmatrac nista lose nije rekao. Apsolutna je istina! O kakvim praznicima i godisnjim odmorima pricate u januaru!??! Koliko to dana ne treba da se radi zbog Nove Godine i Bozica? Srbi samo nalaze izgovor da se ne radi, pa im posle kriv djavo za sve ekonomske probleme koje imaju! Hajde onda da spojimo i decembar i februar sa januarom pa po tri meseca da ne radimo zbog Nove Godine i Bozica! Ocigledno ste svi zaboravili da Narodno Pozoriste (kao i sve ostale "kulturne" institucije u gradu) ne funkcionisu u toku leta i na grupnom su godisnjem odmoru po tri meseca- kao deca u osnovnoj skoli! Kada se to onda tamo radi, pa im je jos ponovo potreban odmor u Januaru??? Nema uopste razloga da se u Pozoristu predstave ne prikazuju minimum 5 veceri/dana nedeljno! Medjutim, sugavom ovnu i runo smeta.

    • M

      21:26 // 7. 1. 2013.

      A zasto se neigraju utakmice 5 dana u nedelji?
      A zasto Becka filharmonija ima samo 2 koncerta u januaru?
      A zasto predavaci u osnovnim i srednjim skolama imaju 20 casova nedeljno, a na fakultetu tek 10ak, kada je puno radno vreme u nedelji 40 sati?
      ...
      Zato sto su neki pametni ljudi zakljucili da je tako najbolje. Rad pozorista ne cini samo izvodjenje predstava, mada je to prioritet, kao sto broj repriza zavisi od mnogo drugih faktora...
      Zato i tebi savetujem da se malo informises o temi pre nego se upustis u komentarisanje.

    • Beclijka

      22:33 // 7. 1. 2013.

      Dragi moj M,
      Ako Vi mislite da becka filharmonija ima samo 2 koncerta u januaru i da radi ko sto rade institucije u Nisu i u Srbiji, onda Vam je vreme da malo proputujete po Evropi da zaista vidite kako kulturne institucije funkcioniraju van Srbistana. Ili, bar pogledajte njihove sajtove sa programima pa cete videti ko koliko i kada radi i izvodi i predstave i konzerte. A, to sto uporedjujete teatar sa fudbalom, samo je tuzan pokazatelj Vaseg palanackog poimanja kulture.
      Zato sto svi redom u Srbiji traze izgovor za nerad- zato Vam tako i ide.Pozdrav iz Beca.

  • S. P.

    22:41 // 7. 1. 2013.

    Dzabalebarosi! I ovi sto su pomenuti u vesti- a ocigledno i ovi sto ih brane. Svi bi da su na nekom platnom spisku i da redovno primaju plate, a da u medjuvremenu traze izgovore za nerad (i uz to jos i opravdavaju nerad). Nece Srbija jos dugo u Evropu sa ovakvim razmisljanjem i teranjem inata.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: