Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:10, 3. 4. 2023.

Analiza pesama Nika Kejva u Niškom kulturnom centru

Nik Kejv Studija je najavljena kao uputstvo za dalje uživanje u stihovima koji su menjali istoriju rokenrola; Foto: Kim Erlandsen, NRK P3, flickr.com/photos/nrk-p3/3619792663/in/photostream/

Prikazujući čuvenog australijskog muzičara Nika Kejva kao vrhunskog pesnika, Igor Cvijanović u studiji Nik Kejv i poetika prestupa, predstaviće dominantne faze u njegovoj muzici niškoj publici u utorak, 4. aprila od 18:30 u maloj sali Niškog kulturnog centra. Pored autora na promociji knjige govoriće i urednik Alen Bešić, dok će pesme Nika Kejva izvoditi Tomi Aleksić.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Iskreno

    17:42 // 3. 4. 2023.

    Kad bi napisao sta mislim o vecini anglosaksonskih autora, komentar sigurno ne bi bio objavljen. U svakom slucaju okupice se sacica fanova i mislice da su kul. Glavna tema za razgovor ce im biti kako zaostali Srbi nemaju dovoljno mozdanih vijuga da razumeju njihovog "Kejva", kako su zaostali i kako ih nezadrzivo vuku nazad u srednji vek. I naravno kako je velika sramota sto nije bilo vise...

    • Naissus

      18:51 // 3. 4. 2023.

      Iskreno, nemas pojma. Nikolas Kejv je Australijanac. A ako nesto ne znas, onda cutis jer je tako najbolje. Izuzetno obrazovan, pevao je u crkvenom horu, isprobao se (uspesno) i kao pesnik i kao pisac. Informisi se malo, nije tesko. Bolje i to nego da lupas gluposti

  • Joj joj joj

    02:25 // 4. 4. 2023.

    ?

  • Srba

    00:59 // 5. 4. 2023.

    Dokoni popovi i jariće krste. Ne bi me čudilo da neko odbrani magistraturu/doktorat u Nišu kroz ovakvu nebulozu…. Pogotovu na Anglistici na Fil.Faku, ili kroz neke “interdisciplinarne” studije.

    • Neko

      15:27 // 5. 4. 2023.

      Ovo je jedan od najbesmislenijih komentara koje sam ikada pročitao. Ovde odgovora nema i svaki dijalog je nemoguć. Toliko ... (upišite sami) u samo tri rečenice!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: