Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:17, 19. 12. 2011.

| Kultura

“Anđeoski glasovi” pevali u Nišu

Autor:Jelena CvetkovićIzvor:Južne vesti
ed

“American gospel choir” održao je koncert u Domu vojske u Nišu. Novac od prodaje karata i diskova namenjen je humanitarnoj svrsi.

Koncert je deo turneje “Heal the world” tokom koje promovišu svoj novi album.

Članovi hora su tokom konceta pomenuli da im se u Nišu najviše dopalo gostoprimstvo kojim su dočekani, a nisu krili ni oduševljenje zbog humanitarne prirode koncerta.

Već posle treće pesme publika je bila na nogama, a tako je provela i veći deo koncerta.

O pozitivnoj energiji koju tokom svog nastupa šire govori i činjenica da je tokom jedne pesme desetak ljudi iz publike pevalo sa njima na bini.

Na kraju nastupa svim prisutnima su čestitali predstojeće praznike pesmom “We Wish You a Merry Christmas” i tako se samo na krako pozdravili jer su odmah nakon toga, u holu, dočekali posetioce kako bi se sa njima družili, slikali i pitali ih za utiske o Gospel muzici i njihovom nastupu.

U razgovoru sa njima saznali smo da jedan od svojih sledećih nastupa ponovo planiraju u Nišu i to sledeće godine na leto.

Organizacija „Umetnost davanja“ kao jedan od organizatora koncerta, na predlog Gradske opštine Palilula, odlučila je da prihod od prodaje karata nameni kupovini paketića za decu bez roditeljskog staranja.

Takođe, Gospel hor, je za kupovinu ovih paketića, donirao polovinu novca koje su sakupili od prodaje diskova u pauzi i posle njihovog nastupa u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: