Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:35, 7. 6. 2012.

| Kultura

"Bekstvo u prirodu" na Kameničkom Visu

Autor:Jelena CvetkovićIzvor:Južne vesti
kamenicki vis

Multimedijalna manifestacija "Bekstvo u prirodu 3.0" biće održana 9. juna na Kameničkom Visu sa početkom u 16h.

Ova žurka je deo akcije "Očistimo Niš", koja će biti održana 9. juna i tokom koje će više od 1.000 volontera čistiti Niš.

Manifestacija će trajati cele noći, do 6h ujutru, a tokom dana i večeri posetioci će imati priliku da pokažu svoju kreativnost i uzivaju u različitim ritmovima.

- Cilj nam je da pokažemo da se sa malo želje i dobre organizacije puno može postići, što je veoma jasna i potrebna poruka mladim ljudima u Srbiji kao organizatori pozivamo vas da i ove godine budete deo Bekstva i da zajedno pokažemo da ekologija nije bauk – rekla je Aleksandra Strahinić iz organizacije B.A.U.K.

Prema rečima organizatora ovo nije samo prilika da se "pobegne u prirodu, već i da se budu deo nje".

U cilju bezbednosti i komfora posetilaca organizovan je prevoz do Kameničkog Visa i to autobusima i brendiranim vozilima. Prve dve vožnje, u 15:30h i u 16:30h, su besplatne, a polazak je od restorana "Gusar".

kamenicki vis

Do 20:30h, na svakih sat vremena organizovan je prevoz, a cena karte je 100 dinara. Neophodno je da svi zainteresovani za organizovan prevoz na vreme rezervišu mesta na broj telefona 063 743 93 58.
Cena prevoza brendiranim vozilima je 500 dinara.

U nastavku teksta možete pogledati

Dnevni program - Bekstvo u budućnosti

T. E. C. 3001 Tesla Energy Collector
Projekat katedre za računarsvo Elektronskog fakulteta iz Niša i muzeja Nikole Tesle
Virtuelna šetnja kroz Teslinu laboratoriju na Long Ajlendu pružiće vam priliku da zavirite u svet najvećeg srpskog naučnika. Igrač je robot zarobljen u virtualnoj stvarnosti, prelazeći različite prepreke, igrač sakuplja energiju kako bi prešao na sledeći nivo. T. E. C. 3001 napravio je niški tim "Phoenix Game Studio".

ZOX UNIVERSE
Jedna od prvih multiplejer igara za PC razvijenih u Nišu. Borba u svemirskoj areni u kojoj je važno eliminisati protivnika i biti najjači Zox u univerzumu.

PROJEKAT DRVO
Umetnički projekat izrade drveta od reciklažnih materijala, zasnovan na dizajnu mladih artihekata i grafičkih dizajnera iz Niša. Cilj ove akcije je da ukaže na različite mogućnosti upotrebe reciklažnih materijala i podgne svest o očuvanju životne sredine.

Večernji program:

Eddie Richards (UK)
Poznat i kao tvorac jednog tech-house muzike, obeležio je eru savremene elektronske muzike

MKDSL (Beograd)
Producent jedan od osnivača beogradske electro scene, već godinama nastup u svim beogradskim klubovima. Smatra se jednim je od osnivača beogradske electro-scene. Nastupao je sa svetski poznatim diđejevima među kojima su John Aquaviva, Miss Kittin & The Hacker, Mark EG, Martini Bros, Benny Benassi, Spiller i Bob Sinclar.

Lale (Beograd)
Osnivač prvog srpskog profesionalnog DJ udruženja "HAPPY PEOPLE - United Youth of Belgrade", rezident legendarne Industrije, čovek koji iza sebe ima dve decenije profesionalnog bavljenja muzikom.

Rahmanee (Beograd)

Filip Motovunski (Hrvatska)

VJ Witness (Boegrad)

+ Bauk djs ( SHAJNI D, CTRL, H!, KALSON, GROOYAH, MAX, MLV)

Najava za manifestaciju "Bekstvo u prirodu"

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: