Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:46, 20. 8. 2013.

| Kultura

Big Sale promoviše album

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Big-Sale.jpg
Saša Trajković; foto: FB profil Saše Trajkovića

Akustičnom svirkom sa gostima, niški umetnik Saša Trajković, poznatiji kao "Big Sale", predstaviće 29. avgusta u 20 sati u dvorištu Banovine album "Na svom pragu".

Prvi zvanični album sa 10 originalnih pesama koje je Trajković stvarao 8 godina, objavljen je početkom godine. Njihovo izvođenje na promociji pratiće niški muzičari: guslar Života Plavšić, gitarista Miloš Krstić, Marko Milivojević na kontrabasu i Goran Đorđević za udarljkama.

U programu će učestvovati i glumac Narodnog pozorišta Aleksandar Mihailović, ali i Selomir Marković Sele, domaćin spomen-kompleksa na Čegru.

Trajković, koji se muzikom bavi 25 godina, posebno izdvaja pesme "Bistra voda", "Moja sloboda" i "Bezvremena". Kaže da njima "pokušava da probudi zaspale vrednosti i tradicije našeg naroda".

- Pesme se nadovezuju jedna na drugu, ali svaka je priča za sebe. Sve numere su u istom stilu i imaju neki moj lični pečat. Ova kombinacija stilova jeste neuobičajena i autentična i za sada ovaj muzički žanr nema naziv - rekao je Trajković povodom objavljivanja albuma.

Osim u Srbiji, nastupao je u Crnoj Gori i Rusiji, a niška publika je imala priliku da poseti njegov nastup za doček "srpske" Nove godine u Parku svetog Save. Njegovoj popularnosti doprinelo je učešće u TV emisiji “Ja imam talenat”.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • His Dudeness

    13:44 // 21. 8. 2013.

    Kakav covek titanskih proporcija i u ljudskom i u umetnickom smislu! Sve najbolje Sale!

  • Nebojsa Ozimic

    08:43 // 21. 8. 2013.

    Bravo care!Cestitke od srca

  • Двери Ниша

    18:20 // 20. 8. 2013.

    Биг Сале или људина од човека. Велики поздрав и свако ти добро!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: