Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:16, 20. 6. 2019.

| Kultura

Bogat kulturno-zabavni program za ovogodišnje "Grdeličko leto"

Autor:B. A.Izvor:Južne vesti
grdeličko leto
I ove godine će se održati Sajam vina i roštilja, foto: Dom kulture Grdelica

Koncerti, večeri grčke i makedonske muzike, tradicionalni moto-skup i regata, deo su programa ovogodišnjeg "Grdeličkog leta" koje će se održati od 8. jula do 3. avgusta.

Manifestaciju će u ponedeljak, 8. jula od 21 sat koncertom na centralnom gradskom trgu, gde se održava ceo program, otvoriti pevač narodne muzike iz ovog kraja Milan Dinčić Dinča. Dva dana kasnije, nastupiće Amadeus bend, a organizatori najavljuju bogat program za svačiji ukus.

Nastupiće lokalni bendovi različitih žanrova - od narodnjaka, preko popa, do rok muzike. Na ovogodišnjem "Grdeličkom letu" publika će moći da čuje i Alena Islamovića sa bendom, kao i Dejana Cukića - kažu organizatori.

U okviru programa, 13. jula od 18 sati, biće održan i Sajam vina i roštilja, dok će 14. i 15. jula publika moći da uživa u grčkoj i makedonskoj muzici. Tradicionalna "Grdelička regata" i Moto-skup održaće se 3. avgusta.

Okupljanje učesnika regate planirano je u 11 sati ispred Doma kulture u Grdelici. Do Sarajevskog mosta, odakle će krenuti spust, organizovan je prevoz. Okvirno vreme spusta je 3 sata. Istog dana od 20 sati biće održan i Moto-skup - kažu organizatori.

Ulice 29. novembra i Đorđa Veličkovića, kao i Trg maršala Tita, u toku održavanja manifestacije, biće zatvoreni za saobraćaj od 17 sati do ponoći.

Detaljan program "Grdeličkog leta" možete pogledati na Fejsbuk stranici Doma kulture.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • pfc

    17:36 // 25. 6. 2019.

    Pitam se odakle Pare za sve to.
    Jadan ovaj napaceni siromasni narod.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: