Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:36, 19. 6. 2018.

| Kultura

Bogat program "Kulturnog leta" u Prokuplju za sve generacije

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
oslij+kavanje na Trgu u Prokuplju foto lj.m.
I ove godine biće oslikavanja na Trgu; foto: Lj.M.

Kako bi Prokupčanima, ali i posetiocima koji se odluče da leto provedu u ovom gradu učinili boravak zanimljivijim i sa nizom dnevnih dešavanja, Dom kulture "Radivoj Uvalić Bata“ od 20. juna organizuje ”Kulturno leto 2018.” koje će trajati do 14. jula.

Organizatori ističu da su pripremili program namenjen svim generacijama i uzrastima, počev od čitanja stihova tokom književnih večeri, preko organizovanja slikanja u pešačkoj zoni, pozorišta i novih premijera, muzike i koncerata.

Manifestacija će zvanično početi suta 20. juna izložbom radova predškolaraca "Nevena“ na platou ispred Doma kulture, dok će u večernjim satima u sali biti organizovan koncert Dečijeg hora ove ustanove - kaže Tijana Petrović, direktorka Doma kulture.

Već sledećeg dana, za ljubitelje stare i izvorne muzike, održaće se veče kafanske muzike, zatim će se narednih dana, između ostalog, organizovati oslikavanje na Trgu, koncert veterana KUD-a "Abrašević", pozorišne predstave i mnoge druge aktivnosti i dešavanja.

"Kulturno leto" će zatvoriti Dan japanske kulture, kada je predviđen dolazak i visokih predstavnika Ambasade Japana u Beogradu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: