Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:26, 6. 6. 2018.

| Kultura

Bogat program ovogodišnjeg “Drum dum festa"

Autor:B. AntićIzvor:Južne vesti
bubnjevi
Festival bubnjeva održaće se 13. i 14. jula u Leskovcu, foto: ilustracija/flickr - Richard Taylor

Ovogodišnji “Drum dum fest” u Leskovcu, koji je okupio bubnjare iz Makedonije, Crne Gore i Srbije, održava se 13. i 14. jula, a publika će pored dobre muzike, moći da nauči nešto više o perkusijama, ali i da poseti izložbu fotografija.

Prvog dana festivala od 18 sati, kažu organizatori, posetioci će moći da pogledaju izložbu fotografija “Objektivom kroz muziku”, dok će od 18:30 moći da se upoznaju sa knjigama “Rokenrol u kandžama interneta 2” Predraga Jovanovića i Branimira Loknera i “Seljobriti kaži 2” Branislava Bašića Pekara.

Pored izložbe fotografija i promocije knjiga koje će se održati u Leskovačkom kulturnom centru, prvog dana festivala, od 20 sati, biće organizovana i bubnjarska radionica - kažu organizatori.

Drugog dana festivala, od 18 sati biće organizovan master čas koji će držati poznati makedonski bunjar Dino Milosavljević. Nakon ovoga, publika će, od 20 do 1 sat iza ponoći, moći da uživa u koncertima bubnjara iz Srbije, Makedonije i Crne Gore, a specijalni gosti večeri su Vlatko Stefanovski trio i Dino Milosavljević, koji će nastupiti od 22:30.

Koncerti će i ove godine biti na otvorenom, a bina će biti postavljena u dvorištu Šop-Đokićeve kuće - javljaju organizatori.

Detaljan program i eventualne izmene možete pratiti na njihovoj fejsbuk stranici.

"Drum dum fest" je festival ritma, bubnjeva i perkusija koji već 8 godina leskovačkoj publici predstavlja najbolje muzičare ovog žanra,

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: