Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:31, 16. 3. 2016.

| Kultura

“Braća po babine linije” u bioskopu “Kupina”

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
radasin
Radašin i Milašin u novoj avanturi; foto: kupinafilm.rs

Od četvrtka 17. marta na repertoaru bioskopa “Kupina” naći će se domaće ostvarenje “Braća po babine linije”, “Pad Londona”, “Soba” i “Kung Fu Panda 3D”.

Braća po babine linije” je ostvarenje koje okuplja likove poznate iz serije “Selo gori a baba se češlja”. U živote glavnih junaka, Radašina i Milašina (Radoš Bajić i Milorad Mandić) jednog dana stiže isto pismo, upućeno svakom ponaosob.

Ushićeni zbog pisma kreću iz Petlovca na put. No umesto da stignu do Beograda gde ih čeka daleki rođak iz Australije, Radašin će zalutati sa tajanstvenom plavušom a Milapin će zaglaviti u selu Vranovu. Tako njihovo putešestvije postaje put do beskraja, na kome im se pridružuju i ostali stanovnici Petlovca koji kreću u potragu za njima - navodi se u opisu filma.

KungFuPanda-SBgr1 "Kung Fu Panda"; foto: kupinafilm.rsRadnja akcionog filma “Pad Londona” prati tajnog agenta Mika Baninga koji štiti predsednika SAD tokom sahrane britanskog premijera koji je umro pod čudnim okolnostima. Ono što počinje kao najsigurniji događaj, pretvara se u smrtonosnu zamku za ubistva najmoćnijih svetskih vođa, koju mogu zaustaviti samo tri osobe.

Poput svake dobre majke, Ma se posvetila tome da Džek bude srećan i siguran, dajući mu puno topline i ljubaci. Njihov život je sve osim tipičnog, piše u sinopsisu, jer su oni zarobljeni u malom prostoru bez prozora od oko 9 kvadratnih metara koji zovu “Soba”, odakle će zajedno pobeći suočavajući se sa stvarnim svetom.

Kung Fu Panda 3” u 3D tehnologiji je, kako kažu u bioskopu, jedna od najuspešnijih animiranih franšiza.

Kada se Poov davno izgubljeni tata panda iznenada pojavi, ponovo okupljeni duo putuje u tajni raj panda da se upoznaju sa smešnim novim likovima. Međutim, kada zloća Kai počne da pobeđuje kung fu majstore širom Kine, Po mora da nauči selo puno miroljubivih likova da postanu ultimativna banda - stoji u opisu.

Kompletan repertoar “Kupine” može se pogledati na sajtu bioskopa.

"Pad Londona" - trejler

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Darko

    12:08 // 18. 3. 2016.

    Jos jedna budalastina u nizu..ko ovo tzv reditelju daje da snima??

  • smokvica

    22:35 // 16. 3. 2016.

    Svaka čast,Radose

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: