Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:04, 15. 8. 2021.

Bregoviću uručena nagrada "Šaban Bajramović" treće večeri "Nišvila"

VAK_1224 Negodovanja i aplauzi; foto: Vanja Keser

Treće veče niškog džez festivala Nišvil otvorio je sinoć poljski bend Jah trio, a publika je sve do ponoći uživala uz razne izvođače, dok je program zatvorio bend Tanje Jovićević. Najviše pažnje kod publike pobudila je jedna od najpoznatijih rok-grupa sa prostora bivše Jugoslavije Leb i sol koja je izvela najveće hitove. Posle ponoći je Goranu Bregoviću uručena nagrada "Šaban Bajramović" što je kod publike izazvalo različite reakcije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Petar SNS

    18:17 // 15. 8. 2021.

    Aferim! Lepa je unuka legende Šabana. Niš živi. Grad smo od palanke napravili pa slobodno mogu reći u pravi grad. Inače bio je kasaba sećam se 2011 šetam sa curom mrak dobacuju strašno. Uredićemo još više bolje brže jače.

    • Aleksandra

      19:04 // 15. 8. 2021.

      A kako ti se čini Srbija u vreme ove vlasti devedesetih?

    • Posmatrac sa balkona

      19:29 // 15. 8. 2021.

      @Petar SNS, istina je, zivelo se u pecinama i to ko je bio imucniji, zene isle u sumu skupljati bobice, lisce i korenje, muskarci u lov na dinosauruse i tigraste reptile i to samo ko je imao sumu. No, da li se ti hvalis da si imao curu za vreme bivseg rezima ili se samo secas bivseg rezima?

    • Soklen

      21:19 // 15. 8. 2021.

      Od ovog sakupljaca clanarina od preminulih lica, poznatog nw, higijenicara iz treceg razreda osnovne skole, Pere tužibabe iz srednje, velikog neimara, clana sns( sramota za normalnog coveka)ne znam jos koju titulu moze drug clan da ponese. Ne moze da se zivi od njegovih predivnih i istinitih komentara. Kad ga on sroci pa to lektori da mu pozavide na inteligenciji, strucnosti, lepoti izrazavanja.

    • Soklen

      21:23 // 15. 8. 2021.

      Petre, idi vrati lanac koji si ukrao pre neki dan na bazen. Nemoj da prolazis pored pekare a apoteku zaobilazi u sirokom luku.

    • Soklen

      21:27 // 15. 8. 2021.

      Ej Perice imaj jedan sprej koji moze da se upotrebi protiv tebe. Zove se Đilkosan, sprej protiv seljaci, ti ih poprskas oni nestanu.

    • Čudesni dribling

      21:30 // 15. 8. 2021.

      Posmatrac sa balkona,
      Petar SNS je hteo da kaže da je imao curu koji je pristao da bude sa njim, takvim kakav je!

    • niszvezda

      22:34 // 15. 8. 2021.

      Još nisi odgovorio kako je i zbog čega spoljni dug narastao 10 puta za 9 godina i odakle tvom gazdi imovina od 25 milijardi $, a ovde se javljaš da prozivaš... Niš jeste bio "kasaba" kako kažeš, ali u periodu 90-ih...kad su vladali isti ovi koji su sad na vlasti... Celu jednu deceniju su ga ljudi vadili iz blata, a onda ste ga pretvorili u orijentalnu selendru....

    • niszvezda

      22:36 // 15. 8. 2021.

      ...samo još fali da zasviraju zurle kod svetleće mosta... Mafiju ste legalizovali, nikad više kriminala u gradu... Sram te bilo Petre da te sram bude

  • Nišlija

    15:16 // 15. 8. 2021.

    Dobar muzičar a loš čovek

  • ANALiticar

    18:18 // 15. 8. 2021.

    Sinoc sam bio na Niswill, kad je pocela ova spodoba da svira onu svoju nazovi muziku, pobegao sam kao da me tuku. Najveca bruka festivala ikad.

  • ortak velja

    15:16 // 15. 8. 2021.

    da li postoji nagrada za najveceg plagijatora ?

    • qgo

      18:23 // 15. 8. 2021.

      Hahaha, pogodio si poentu. Iz pouzdanih izvora sam saznao da je odluka o dodeli nagrade donesena jednoglasno sa
      lajt-motivom: kada ga je vec toliko plagirao, pa nek odnese i nagradu sa Sabanovim imenom. P.S. Nemojte ovo da kazete Bregovicu, ocigledno je da nije ukapirao durlanskotrosarinskozaplanjskobulevarsku foru...

  • shommy

    15:40 // 15. 8. 2021.

    Neka se spremi Zorica Brunclik i Mile Kitić,iduće godine ovi džezeri ne mogu da promaše.

    • Aca

      17:49 // 15. 8. 2021.

      Nazalost, ovaj festival je na tom putu, nekada je to bio kulturan dogadjaj a sad se polako pretvara u vasar. Sve je vise onih koje muzika i ne interesuje nego dolaze da zvalave ko da svakog dana imaju priliku da slusaju uzivo kvalitetnu muziku, snajke promoterke tragaju za redovnim pusacima, pivce na tocenje, jedino je rostilj izostao ove godine ali zato ima sendvica za 200din...vasar

  • Dejan Nejic

    18:33 // 15. 8. 2021.

    Trebali ovi sa Nisvila da ga odvedu do spomenika Sabanu da mu poljubi nogu i kaze hvala ti veliki Sabane sto me tvoji romi nisu ubili jer sam te pokrao.

  • Luka

    20:06 // 15. 8. 2021.

    Pitam se, da li ga je makar malo bilo sramota kada je primio nagradu koja nosi ime po coveku kojeg je mnogo puta u zivotu pokrao...

  • Torpedo

    18:45 // 15. 8. 2021.

    Iduce godine dati Ceci, moze i Breni ! Nema sponzora , velikih jazz imena i festival se pretvara u okolne "...ijade" Nece biti razlike izmedju belmuza, pljeskavica i Nisvila !

  • Bogdan V

    22:48 // 15. 8. 2021.

    Lopovčina

  • BATA

    23:02 // 15. 8. 2021.

    Da su i meni dodelili nagradu ne bi me bilo sramota.Ocigledno ne zavisi od benda i soliste vec je to kriterij organizatora.Zasto je on takav pitanje je za njega.Slihtanja ima po raznim osnovama.

  • Milan

    00:03 // 16. 8. 2021.

    Sretnem sinoc komsije, de si komso? Eeevo idemo na nisvil. Ja krisom prevrnu oci da me ne vide jer su teski selci al od kako zaradese ogromne pare glume nobls. Nekad su ljubitelji kvalitetne muzike odlazili na nisvil a sad su pokondirene tikve preplavile tvrdjavu.

    • Zoran

      10:56 // 16. 8. 2021.

      Sta rade? Trgovina neka?

  • Filozof

    18:10 // 15. 8. 2021.

    Nadam se da nece ponovo zaraditi ono sto je fasovao 1978. godine u vojsci u Nisu ...

  • Zeks

    10:33 // 17. 8. 2021.

    Onaj ko je najvise pokrao Sabana dobija nagradu.Pali su kriteriji .

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: