Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:01, 19. 7. 2013.

| Kultura

Britanski muzičari žele među meraklije

Autor:Lj. Stojanović i S. JanačkovićIzvor:
Radnicki.jpg

Članovi britanskog benda “TG Collective”, koji će ove godine otvoriti program na River Stage-u Nišvila, zatražili su od organizatora da 17. avgusta na Čairu gledaju meč Radničkog i Partizana.

Vođa ovog benda gitarista Sem Slejter poslao je direktoru Nišvila Ivanu Blagojeviću mejl u kom se raspituje da li će moći da kupi nekoliko ulaznica za ovu utakmicu drugog kola Superlige.

Blagojević kaže da ga je iznenadilo što je Sem, koji se predstavio kao pasionirani navijač birmingemskog fudbalskog kluba West Bromwich Albion, izuzetno obavešten o srpskom fudbalu.

- U mejlovima je čak stavio “kvačice” na Č i Š, a u kasnijoj prepisci zaključili smo i da zna za uspehe Radničkog u kupu UEFA tokom osamdesetih i izrazio nadu da će se niški klub, poput njegovog West Broma, posle godina krize vratiti na stazu stare slave - kaže Blagojević.

Sem je u prepisci sa Blagojevićem naglasio i da ceni veoma ceni fudbalere Branislava Ivanovića, Matije Nastasića, Nemanje Vidića i Aleksandra Kolarova koji sada igraju u Premijer ligi. Našalio se i na račun Save Miloševića koji je igrajući za Aston Vilu, lokalnog rivala West Broma, iako veliki igrač, bio poznat i po mnogim propuštenim šansama.

Semu i ostalim članovima benda obećano je da će dobiti karte za južnu tribinu odakle će utakmicu gledati sa najvatrenijim navijačima Radničkog. Kada je ovo saznao, Sem je rekao da će ovaj događaj biti jedan od najznačajnijih trenutaka njegovog benda po Srbiji.

Kako je ranije najavio predsednik Upravnog odbora Radničkog Darko Bulatović, utakmica će biti odigrana u večernjem terminu.

Ovako će se, kaže Blagojević, kao domaćini prvi put zajedničko predstaviti dva najpoznatija niška brenda - Radnički u sportu i Nišvil u kulturi

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • MerakLija

    13:32 // 20. 7. 2013.

    Red je da i mi Meraklije dođemo na Šabanov stage i podržimo Britance :)

  • meraklija

    01:07 // 20. 7. 2013.

    ocekujemo ih sa dobrodoslicom

  • Иван

    18:43 // 19. 7. 2013.

    Наравно да је тако.

    Радничка деца уз раднички клуб!

    Раднички знај...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: