Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:49, 21. 4. 2016.

| Kultura

Četiri nova filma u “Vilinom Gradu“

Autor:M. V.Izvor:Južne vesti
490x370-vilingrad
"Pre buđenja"; foto: vilingrad.rs

Od 21. aprila u bioskopu “Vilin Grad” publika će moći da gleda ostvarenja “Lovac i ledena kraljica”, “Komuna”, “Pre buđenja”, a od 28. aprila i “Hrabri petao”.

Epska akciona avantura “Lovac i ledena kraljica” je priča o isprepletanim sudbinama lovca Erika i kraljice Ravene.

Uz moć sestre Freje da zaledi bilo kog neprijatelja, mlada ledena kraljica je provela decenije u izolovanoj zimskoj palati gde je obučavala legije smrtonosnih lovaca, samo da bi saznala da su njeni miljenici prekršili njen jedini zahtev - zauvek zaključajte vaša srca za ljubav - navodi se u sinopsisu.

Komuna” je film o jednoj danskoj komuni u Erikovoj kući koja počinje da se menja kada joj pristupi njegova ljubavnica.

800x600-Huevos-SBgr2 "Hrabri petao"; foto: kupinafilm.rsPre buđenja” je predstojeći američki horor-triler u režiji Majka Flenagana, koji je uradio scenario zajedno sa Džefom Haurdom. Kejt Bosvort i Tomas Džejn tumače roditelje koji pokušavaju da nastave život posle smrti svog deteta i zato odlučuju da usvoje osmogodišnjeg Kodija.

Oni ne znaju da se Kodi plaši da zaspi, da bi ubrzo saznali pravi razlog: Kodijevi snovi se manifestuju u stvarnosti dok spava. U jednom trenutku osete neverovatnu moć Kodijeve mašte, a već u sledećem zastrašujuću prirodu njegovih noćnih strahova - navodi se u sinopsisu.

Animirano ostvarenje “Hrabri petao” počinje pričom o lažljivom rančeru koji uspeva da prevari vlasnike firme na kojoj živi petao Toto i ubedi ih da se klade u borbi petlova.

Na taj način će Toto morati da trenira kako bi pobedio strašnog petla Bankivoida i da odraste u hrabarog i borbenog petla - piše u opisu filma.

Kompletan repertoar "Vilinog grada" možete naći na sajtu bioskopa.

"Lovac i ledena kraljica" - trejler

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: