Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:55, 13. 6. 2017.

| Kultura

“Deca loših muzičara” sviraju na “Medijana Balkanrok” festivalu

Autor:M. ZirojevićIzvor:Južne vesti
Deca loših muzičara
Posle 3 godine sviraju u Nišu, ali sa drugim pevačem; Foto: Arhiva Nemanja Đorđević

Čuveni fank-rok sastav DLM, nastupiće u subotu, 17. juna, na amfiteatru na niškom keju, u revijalnom delu festivalskog programa “Balkanroka”. Njihov nastup počeće u 23 sata, a festival otvara prošlogodišnji pobednik, bend “Hazel”, u 20:30.

U takmičarskom delu 8. po redu “Medijana Balkanrok” festivala nastupiće mladi bendovi: “Phosgene”, “Voodoo”, “Destabilizatori”, “Opposite Way” i “Neželjeno dejstvo”. Oni su odabrani u konkurenciji od 11 bendova koji su se prijavili na konkurs za učešće na ovogodišnjem festivalu.

Prva tri plasirana benda, po oceni stručnog žirija i publike, dobiće snimanje po tri numere u profesionalnom muzičkom studiju. Pored kompilacijskog diska, prvoplasirani bend dobiće i snimanje spota, a učestvovaće i na ovogodišnjoj Zaječarskoj gitarijadi - navode organizatori.

“Phosgene” svira alternativni rok, “Voodoo” klasični grandž, a “Destabilizatori”, “Opposite way” i “Neželjeno dejstvo” sviraju u žanru klasičnog hard-roka.

Organizatori festivala su Gradska opština Medijana i Udruženje građana “Balkanrok”, a cilj manifestacije je promovisanje rada i autorskog stvaralaštva mladih bendova.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: