Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:38, 7. 10. 2015.

Direktorka Zavoda: Projekat je najbolje rešenje za dati trenutak

Medijana Vasić Petrović: "Demontirano je nekoliko opeka i nekoliko crepova"

Nakon što su lukovi zaštitne krovne konstrukcije na Medijani podignuti tako da prolaze kroz krov muzejske zgrade iz 1936. godine, direktorka Zavoda za zaštitu spomenika kulture Elena Vasić Petrović priznaje da projekat ima nedostatke, ali tvrdi da je to najbolje rešenje.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Miško

    20:03 // 7. 10. 2015.

    Možda zvučim naivno, možda totalno grešim, ali meni ova žena deluje totalno normalno i kao neko ko nije stranački vojnik. Možda su je postavili tako, ali moj je utisak da je stručna i da jako dobro zna o čemu priča.

  • Razmislite!

    20:26 // 7. 10. 2015.

    Umesto da komentatori pitaju zašto svetska a naša Medijana nije pokrivena do 2013., ko prodade lokaciju za Muzej i dr., naivno se zabavljaju nevažnim građevinskim detaljima. Čemu će da služi sada oštećeni krov ispod završene nove konstrukcije? Pa valjda i projektanti nešto znaju?!

  • нисам ја одавде

    12:51 // 7. 10. 2015.

    Шта све наприча ова директорка.Криви су виши нивои, крив је ђаво. Код мене је иначе све транспаренто, рођена сам да будем директорка. Све сам уништила али мерак нема цену. Ја немам никакву одговорност. Нема ко да ме замени. Нико као ја.

  • cigla i opeka

    19:27 // 7. 10. 2015.

    najbolje rešenje za dati trenutak je da je razreše sa dužnosti, imala je svoju šansu

  • Miško

    23:07 // 7. 10. 2015.

    Klasična dunđerska greška...

  • dir. Elena V-P

    11:34 // 7. 10. 2015.

    ako je sve odrađeno profi zbog čega je konstrukcija popustila pri najmanjoj kišici? Šta će se dešavati ukoliko se obistini sadašnja prognoza?

  • Student

    14:17 // 7. 10. 2015.

    NapreDna direktorka verovatno.. tako nam i ide u Srbiji i zbog ovakvih i slicnih nasu zemlju napustaju svi koji su malo pametniji..

  • shaft

    18:32 // 7. 10. 2015.

    Verovatno bi ste pristali,direktorka,da stub elektricne rasvete,prodje kroz vasu spavacu sobu,ako bi to bilo najbolje resenje!

  • Mileta bulevarac

    20:09 // 7. 10. 2015.

    Ako je odluke donosilo ministarstvo kulture, zašto JV ne pitaju ministra Tasovca zasto je probušio krov na Medijani. On zna.

  • jecava

    11:14 // 7. 10. 2015.

    Поменута директорка покушава да све нас направи будалама кад каже да је најбоље решење кад се нешто поруши,делимично ,да би се направило нешто ново,неугледно.
    Није у питању никаква ранохришћанска базилика већ православна црква која сведочи о присуству Срба на овим просторима - од ИСКОНА.

  • priznanje

    11:39 // 7. 10. 2015.

    od koga mi ništa nemamo jer projektant i stručnjaci iz ministarastva kulture neće snositi odgovornost.

    "...odgovornost za ovu situacije nije samo na niškom Zavodu...Sam projekat je imao nedostatke. Odluke se ne donose samo na nivou Zavoda, odluke se donose na drugim mestima i uglavnom potiču od onih koji sredstva opredeljuju, a to je Ministarstvo kulture - kaže Vasić Petrović"

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: