Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:45, 24. 10. 2023.

| Kultura

Drugi “Ispad fest” u Prokuplju, na repertoaru 5 predstava

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
Dom kulture Prokuplje (1) lj.m.
Od 28. novembra do 2. decembra; ilustracija; foto: Lj. M.

Pozorišni festival Ispad fest biće održan drugi put u prokupačkom Domu kulture od 28. novembra do 2. decembra. Organizatori najavljuju pet predstava i dolazak poznatih glumaca, a pojedinačne karte koštaju po 500 dinara i mogu se kupiti na biletarnici.

Sve predstave počinju od 19 sati. Program 28. novembra otvara Showbiz - stand up Nikole Đurička, dok će publika druge večeri moći da pogleda komad Čekajući doktora leskovačkog Narodnog pozorišta.

Ta predstava je na nedavno završenom festivalu u Severnoj Makedoniji proglašena za najbolju komediju. U glavnoj ulozi je Predrag Smiljković.

30. novembra biće odigrana predstava Čorba od kanarinca Zvezdara teatra sa Ljubomirom Bandovićem i Minom Lazarević, a prvog dana decembra Škola za ljubavnike Slavija teatra sa Milanom Kalinićem i Milanom Vasićem.

Festival zatvara komad Udaj se muški Ispad teatra, u kome igraju Snežana Savić, Stefan Uroš Tešić i Predrag Kotur.

Organizatori napominju da kompleta ulaznica neće biti, već da će se prodavati samo pojedinačne karte, po ceni od 500 dinara, na biletarnici, svakog radnog dana od 7:30 do 14:30. Dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj 027/321-002.

Festival se organizuje u izvršnoj produkciji Centra za interaktivnu umetnost ISPAD iz Beograda, uz podršku Grada Prokuplja, Ministarstva kulture, Doma kulture u Prokuplju i topličkih privrednika.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: