Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:38, 9. 10. 2012.

Džo Koker na Nišvilu?

nisvil-publika.jpg

Svetske zvezde Džo Koker, Bluz Braders, Tom Vejts i BiBi King izrazile su želju da nastupe na NIšvilu sledeće godine, tvrde organizatori festivala.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Marko Ristic

    15:33 // 9. 10. 2012.

    E,to bi vec bilo nesto,Tom i Koker i King..poslastica.

    • Marko Ristic

      17:23 // 9. 10. 2012.

      i nadam se da je Jelena mislila na Toma Waits-a ovde :)

  • qwerty

    19:59 // 9. 10. 2012.

    Fenomenalna vest!

    • Sasa Vasilic

      11:19 // 10. 10. 2012.

      prosto fantasticna!a da li je to izvodljivo,videcemo?daj boze!

  • Aca

    08:05 // 10. 10. 2012.

    Bilo bi super!

    A g Blagojevic opet o parama, duguje 6 miliona a karte za Nisvil su se kod "tapkarosa" prodavale ispod cene, 600 din dnevna karta, cak su mi nudili komplet za 1000 din. Toliko je besplatnih karata podeljeno a duguju se tolike pare.
    Da se razumemo, smatram da je Nisvil najbolji dogadjaj u Nisu i najbolji festival u Srbiji ali to nije razlog za takvo rasipanje nasih para. Cak se ni Juzne vesti ne interesuju koliko je besplatnih karata podeljeno i kasnije prodato po nizim cenama. Na te karte nije placen porez i onaj ko je imao 10 takvih karata mogao je da zaradi 5-10 hiljada dinara. Momak od koga je moja drugarica kupila dnevnu kartu za 600din je imao jos 5 karata u ruci

    • Nisville

      15:54 // 10. 10. 2012.

      Ovde je reč ne o kartama, već o besplatnim propusnicama (na kojima jasno stoji "Cena - 0,00 dinara)koje je organizator obavezan da da sponzorima i Gradu Nišu, a gde (i kako) one posle završe- to stvarno nismo u mogućnosti da kontrolišemo.I ove, kao i prethodnih godina, Nišville je obaveštavao policiju o prodaji(čak i preko društvenizh mreža) besplatnih propusnica. Dakle, samo je potrebno da nam dobronamerni pravovremeno jave gde je to primećeno!

  • Pedja

    11:08 // 10. 10. 2012.

    Waits na nasem poljancetu...hehehe, bas sam se nasmejao!!!
    On ne zalazi u zapadnu Evropu, kamo li istocnu, pa jos u nasu selendru...

  • bruso lio

    17:07 // 10. 10. 2012.

    Đoko Ker je i ranije bivao po Tvrđavi? Niste primetili? Pitajte Jamezdina, i Simbata!

  • tijana

    18:46 // 10. 10. 2012.

    E, super je ovaj Blagojevic. Jos nije isplatio dugove za prethodni Nisville, on vec pali narod za Dzoa Kokera i Toma Vejtsa, a da ne pricam o BiBi Kingu... Za te pare koje on ima, odnosno nema, on ne moze ni tribjut bendove da dovede, a kamoli PRAVOG Vejtsa, Kokera ili Kinga... Kakva prevara od coveka. Fuj.

  • vlada mijajlovic

    22:55 // 26. 10. 2012.

    Da bilo bi sjajno,fenomenalno,samo napred Ivane.SAMO kad bi idioti koji samo kenjaju i gledaju da se uvuku dzabe zajebali da dishu i pustili Ivana na miru da radi posao koji radi vec koliko radi i to odlicno u kakvom okruzenju zivi,a narochito kad ima kritichare koji se zaista u sve razumeju,jedino kad treba da se podrzi neko,e tad imamo kintu za pivo za travicu za taxi za shminku,a za kartu?Ko ste svi vi gospodo,chime ste bilo shta zasluzili,ako vam nesto ne valja napravite svoje i nek bude bolje,samo napred

  • dragan jovanovic

    11:36 // 23. 5. 2013.

    Ivane, da te nema trebali bi te izmisliti. Ovo je redak primer coveka koji od barustine, kao sto je Nis, pokusava da napravi svetski muzicki centar a da mu pri tome niko ne pomaze, nego svi sede i posmatraju iz prikrajka. Nemojte dozvoliti da obeshrabre ovakve entuzijaste jer ih ionako malo ima

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: