Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:41, 30. 6. 2012.

Fantastičan koncert Hladnog piva

Hp-NM_4

Dve godine nakon poslednjeg koncerta u Nišu, kultni zagrebački bend nastupio je u petak uveče u dvorištu Banovine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Dusan

    21:55 // 30. 6. 2012.

    Ajmo redom prvo naslov ,,Fantastican koncert " uopste ne stoji ! Ja ne bih znao da li smo mi bili na istom koncertu?- no hajde da kazem moje zapazanje najbolje sto mogu :
    Prvo sama grupa se udaljila od pank zvuka cak i od zvuka sa njihovih ranih i ranijih radova, starije stvari su se cula najmanje sto je ista zamarka kao i ona od pre 2g. onda i ono malo starih stvari koje su bile odsvirane skracene su u proseku po 30 sekundi a neke cak i pun minut dok su neke odsvirali samo do pola i brze bolje nstavljali i spajali to sa nekom drugom pesmom, naime niko od publike nije dosao da slusa muzicki mix ako je vec kupio kartu . I ono poslednje ja samo onaj mladic od 30 i kusur leta koji se popeo na binu i trazio pesmu Rigoleto , a zasto je nisu svirali to je vrlo prosto samo zato sto se neke stvari ne vezbaju i samim tim potvrdjuju da je ovo sad nema blage veze s onim Hladnim pivom iz proslog veka. Opsti utisak , nije vredelo onih para datih za ulaznicu.

    • Srđan Radić

      17:49 // 1. 7. 2012.

      Sve zavisi kako gledaš na konert, šta očekuješ, koliko si u toku sa atmosferom u bendu i jednostavno šta za tebe predstavlja koncert koji bi mogao biti okarakterisan kao - fantastičan.

      No, pošto je to, donekle, subjektivan osećaj stvarnosti, tvoj komentar je skroz OK, ali uz opasku da koncert jeste bio na nivou. (profesionalno odrađen, prisan kontakt s publikom, nije bio tezga).

      E sad... (staro-novo)

      Tu imaš pravo. Ne znam da li si čitao intervju, nedavno odrađen sa Kekinom za JV http://www.juznevesti.com/Kultura/Intervju-Mile-Kekin-Hladno-pivo.sr.html Imaš tu solidno objašnjenje za njihovu "muzičku transformaciju", ni meni se ne sviđa ali je ono, što bi rekli, fair enough.

      Da, nisu svirali Rigoleto, ali su zato tu stvar svirali prošli put, kao i "Džepni bog" i mnoge starije stvari.

      Sada nisu svirali to, ali su svirali "Studentsku", "Princezu" i još neke koje nisu svirali prošli put.

      A da ne pričam što su posle koncerta iskulirali sa fanovima i pokazali koliki su carevi.

    • Sonic_Youth

      20:08 // 1. 7. 2012.

      Mi definitivno nismo bili na istom koncertu. Stare stvari su svirane sasvim normalno i uopste nisu skracivane, cak ih je bilo vise, nego na koncertu pre 2 godine. To sto si ti ozlojedjen, jer nisu svirali "Rigoleto" je druga stvar. Brate, nisu ti to "Zelje, cestitke i pozdravi"
      Ako nisi skapirao, oni promovisu novi album, tako da je opsti utisak, da su definitivno ispostovali i nas "starije" fanove.

    • Aca

      17:08 // 2. 7. 2012.

      Ovo je četvrti koncert Hladnog piva na kome sam bio (dva u Bg-u i dva u Nišu) i uvek čujem nešto novo, tako da ne mogu da budem nezadovoljan ovom svirkom. Ja sam se lepo proveo. Čak nije uspeo da me iznervira ni jedan nabildovani ćelavi moron sa maskirnim pantalonama koji je u sred publike mokrio (vršio malu nuždu)! Ne razumem zašto takvi ljudi postoje ali postoje.
      Još nešto ne razumem, a to su osobe (kao što je između ostalih i taj ćelavi moron) koje dođu na koncert i izigravaju bandere - ne pomeraju se, ne skaču, ne pevaju, ne aplaudiraju, samo stoje i zauzimaju prostor?! Zbog čega su uopšte došli na koncert? Supruga i ja smo predhodnog dana radili do 15h, seli u kola, vozili 2 i po sata do Bg-a, bili na Belgrade calling od 19h do 02h, ustali u 7h, seli u kola, vozili 2 i po sata do Niša, otišli na posao ona u 12h ja u 14h, s posla pravo na svirku i tamo skakali (ja sam manje skakao jer sam vozio pa sam bio umorniji) i pevali lepo se proveli.

  • Laki

    19:52 // 1. 7. 2012.

    Kada ce neki niski kultni bend dobiti mogucnost da svira u njihovoj lepoj?

    • putnik

      12:18 // 2. 7. 2012.

      Umesto sto postavljas takva pitanja, budi zadovoljan sto je situacija takva jeste i sto smo mi eto na nivou gde nam ne smeta odakle dobra muzika dolazi. Ako neko drugi nije to je njegov problem.

      P.S. budimo i realni.. koji je to niski kultni bend popularan u HR? Kerber ili Galija :) mozda treba da im se predstave totalni klosari :)

  • Sonic_Youth

    13:25 // 30. 6. 2012.

    Odlican koncert (bravo, bravo, bravo) i odlican tekst. Trebalo bi da predje u tradiciju da, makar na svake 2 godine, imaju koncert u Nisu.

  • Srđan Radić

    17:56 // 1. 7. 2012.

    Sve u svemu, nisam previše očekivao i bio sam pozitivno iznenađen što nisu napinjali sa novim albumom.

    Odlična zezancija, dobra svirka - definitivno ne žalim novce i provedeno vreme!

  • Mihajlo 77

    09:08 // 4. 7. 2012.

    Neuvrstiva kategorija :)

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: