Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:35, 6. 4. 2016.

| Kultura

Filmovi za sve ukuse na repertoaru niških bioskopa

Autor:M. V.Izvor:Južne vesti
edi
"Edi zvani Orao"; foto: kupinafilm.rs

Od četvrtka 7. aprila u “Vilinom gradu” na repertoaru će biti filmovi “Mladost”, “Šefica” i “Ti mene nosiš”, u “Kupini” ostvarenje “Edi zvani orao”, dok će u oba bioskopa publika moći da vidi “Pernatu bandu”. 

Mladost” prati Freda i Mika koji su na odmoru u švajcarskim Alpima. Mik je filmski reditelj koji pokušava da završi scenario za film, a penzionisani dirigent i kompozitor Fred ne namerava da nastavlja karijeru. Međutim, neko po svaku cenu želi da ga čuje, navodi se u opisu filma.

pernata-banda "Pernata banda"; foto: kupinafilm.rsU režiji Bena Falkona, komedija “Šefica” govori o ženi koja pokušava da se vrati na scenu i pokuša da se predstavi kao najnovija američka “slatkica”. Ipak, neće svi koje je zavrnula moći lako da joj oproste i zaborave. Osim Melise Mekarti, u filmu glume i Kristen Bel i Piter Dinklidž.

Ti mene nosiš” je hrvatska drama sa nekoliko isprepletanih priča. 

Dora je zanemarena devojčica u čiji život se vraća otac sa kojim razvija blizak odnos. Iv nema predaha, jer joj jutra započinju brigom o ocu koji ima Alchajmerovu bolest. Nataša je uspešan TV producent i čeka svoje prvo dete, ali joj se potvrđuju zlokobne slutnje o zdravstvenom stanju - piše u sinopsisu.

TheBoss-Haters-meme-srpski "Šefica"; foto: vilingrad.rsEdi zvani Orao” je film inspirisan pričom o netipičnom, ali hrabrom ski-skakaču koji nikada nije prestao da veruje u sebe.

Kuko je bezbrižni tinejdžer papagaj je zanimljivije da prati TV junake nego da učestvuje u dosadnim kućnim poslovima.

Kada pernata banda zapreti njegovom ocu, Kuko odlučuje da jedino junak El Amerikano može da spase stvar i kreće na opasno putovanje kako bi ga doveo iz Holivuda - navodi se u opisu filma “Pernata banda”.

Kompletan repertoar možete pogledati na sajtu “Vilinog grada” odnosno “Kupine”.

"Ti mene nosiš" - trejler

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: