Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:35, 29. 1. 2017.

| Kultura

"Fish in oil" krajem februara predstavlja novi album u Nišu

Autor:B. G.Izvor:Južne vesti
Fish in oil
Uskoro ponovo pred niškom publikom

Beogradski kros-over sastav "Fish in oil" će posle dužeg vremena održati samostalni koncert u Nišu, u petak 24. februara u klubu Feedback.

Bend koji je niškoj publici ostao u sećanju po sjajnim nastupima na Nišvil džez festivalu iz 2011. i 2014. godine, ovom prilikom će imati i koncertnu promociju novog, duplog albuma pod nazivom "Tri ključa“, koji je krajem decembra 2016. objavljen u izdanju "Metropolis records" iz Beograda.

Od svog nastanka 1993. godine u Prištini grupa "Fish in oil" je prošla kroz brojne inkarnacije, a njeni članovi su bili mnogi kvalitetni muzičari koji su poslednjih dvadesetak godina prisutni na domaćoj sceni. Grupa izvodi instrumentalnu fusion muziku na tragu bluzu, rokenrolu, surfu, etno muzici, fri džezu, filmskoj muzici, pank roku..., izbegavajući svrstavanje u bilo koji od tih pravaca - kažu organizatori.

U proteklih nekoliko godina grupa "Fish in oil" je nastupila na brojnim festivalima u Srbiji i regionu. Članovi benda su Branislav Radojković – kontrabas / električni bas, Tom Feđa Franklin – bubanj, Veljko Nikolić – Papa Nik – perkusije, Dušan Petrović – saksofoni / flauta i Bratislav Radovanović – gitara.

Organizatori najavljuju da će pretprodaja ulaznica početi naredne nedelje, ali zasada nema informacija o cenama.

 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: