Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:02, 16. 6. 2016.

| Kultura

Galija, Van Gog i Novembar zbog Horskih odloženi za 4. jul

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
galija
Galija osnovana 4. januara 1976. u Nišu; foto: D. M. Car

Pošto, kako kažu organizatori, žele da izbegnu eventualno vremensko i zvučno preklapanje sa programom Horskih svečanosti, zajednički koncert bendova Galija, Van Gog i Novembar umesto 2. jula biće održan 4. jula na platou niške Tvrđave.

Naime, Internacione horske svečanosti održavaju se na Letnjoj pozornici u Tvrđavi od 30. juna do 3. jula i svake večeri nastupi počinju u 20 sati, u koliko je trebalo da počne i festival “5 do 100” na kome nastupaju srpski rokeri.

Ulaznice kupljene za 2. jul važe i za 4. jul i nije ih potrebno menjati - napominju organizatori.

"5 do 100" je rođendanska žurka i obeležavanje tri značajna jubileja - Galija slavi 40 godina od osnivanja, Van Gog 30 godina, a Novembar 25 godina.

Biće to pravo slavljeničko veče. Noć jubileja! Događaj je izuzetan, jer se retko kada spoje tri benda koja slave godišnjice -  ističe Nenad Milosavljević, frontmen Galije.

Pojedinačna ulaznica za ovaj rođendanski koncert je 600 dinara, dok je "karta za dvoje" 1.000 dinara. Od 27. juna pojedinačna ulaznica biće 800, a za "karta za dvoje" 1.200 dinara. Karte se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventim-a.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: