Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:29, 22. 2. 2013.

Godina Čegarskog boja ili Milanskog edikta?

reklama-cegar2.jpg Reklama na niškom Vizantisjkom Bulevaru

Na ulazu u Niš, kod skretanja za Arheološko nalazište Medijana, četiri godine stoji reklama za proslavu 200 godina Čegarske bitke, a o aktuelnom Ediktu ni reč.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ko ih gurnu

    12:26 // 22. 2. 2013.

    Kako je krenulo, ova gradska uprava na godišnjicu edikta ima da svetske delegacije odvede u Mramorsku 10, u JKP Mediana, jer je to jedina lokacija sa tim natpisom. A jedva čekam i da dođu katolici, pa da im Toma Vučić Perišić očitaju za Jasenovac i NATO bombardovanje. Ljudi, da znate samo, kakav vas cirkus očekuje...Sad biste već zauzeli mesto, samo kad bi se znalo gde će biti proslava... I hoće li je biti.

  • Aurelijan

    12:40 // 22. 2. 2013.

    Posteri tih dimenzija na veliko kostaju ne vise od 20 dinara, neka lopovi dodaju jos 20 to su 40. Neka ima 200 reklamnih prostora to je 8000 dinara ili 70 eura. Mogu samo da zamislim koliki je budzet za ovaj jubilej a koliko nista nije uradjeno! Nis dobije jednom priliku u 100 godina da ima neke koristi i da napravi nesto i nesto da ostane gradu ali ovaj lopovluk prevazilazi sve mere i granice!

    • Strahinja

      15:51 // 22. 2. 2013.

      Bas tako. Ako je moglo da se izdvoji 19 miliona dinara(?!) za odrzavanje predstave "Konstantin - znamenje andjela", moglo bi i za ovo da se malo ulozi, ipak je ziva sramota gledati ove postere zadnjih 4 godine, i ne samo tu, nego na jos par mesta u gradu...

  • Mile

    13:38 // 22. 2. 2013.

    Dokle ce vise neko da se sprda sa ovim narodom sto je glasao za njih?Pa dali je toliko tesko da se skinu ti znakovi sa bandera pa mora li oko toga da se prepucavaju.Strasno...

  • Ilic Bratislav

    13:47 // 22. 2. 2013.

    Pogledaj samo sajt Turisticke organizacije Srbije www.serbia.travel i njihove planove ucesca na sajmovima, vec je bio u Madridu, ide London i td. nigde nema pominjanja Milanskog edikta. Ko treba njih da obavesti da umesto ljutih papricica u Srbiji je ovo godina Milanskog edikta.

  • Nislija

    16:29 // 22. 2. 2013.

    Juzne vesti su pravi i jedini medij koji pokrece neke teme koje su na izgled nebitne, ali u stvari pokazuju itekako kooliko kod nas nista ne funkcionise.

    Bravo za juzne vesti, nastavite samo tako,i,ate podrsku Nislija

  • milos

    17:34 // 22. 2. 2013.

    Bitnija je stvar da za Milanski edikt postoji kancelarija i neka vrsta agencije koja uposljava politicke vojnike umesto reklame... pa pogledajte samo predstavu o Konstantinu koje se tu mucke rade, sramota je sto mi ama bas nista bez korupcije i lopovluka ne mozemo da uradimo, onda i ne cudi sto smo tu gde jesmo i sto je svet tu gde jeste!!!

    • Milos

      11:06 // 23. 2. 2013.

      Sto se tice predstave, kad se samo setim koliki je materijal odnet za BG, od strane Tomine supruge i sve to ostavljeno Narodnom pozoristu iz Nisa da plati, a sto pozornicu nikada videti nece, vec privatne garderobe, c,c,c...MUKA MI JE!

  • Slobodan

    18:29 // 22. 2. 2013.

    Umeto da nabave nove zardinjere i posade cvece oni uklanjaju stubove,ok,i treba da ih uklone.A sta sa ovim razbacanim zardinjerama? One sluze za pikavce i djubre ili za mokrenje kucica po njima?Samo bre farbate i krpite,a nista novo neumete da napravite!Nesposobnjakovici!Svi ste isti!

  • Jelena Djordjevic

    19:24 // 22. 2. 2013.

    Ama, ovde sve postaje tragikomično! Jednima treba tender da bi prekrečili grafite po crkvama i ko zna gde još, drugima treba blagoslov sa nebesa da zamene reklame, trećima verovatno grom da ih pogodi pa da se malo razmrdaju! Da li u ovom gradu stvarno ne postoje sposobni ljudi koji hoće i umeju da rade, ili su i oni izumrli i digli ruke posle ko zna koje vetrenjače po redu? Treba nama jedan pokret otpora da pod okriljem noći odradi to za šta gradu treba decenija, ili bar onaj batica beogradski što sam ispravlja krive drine, bogami, ovde bi imao dosta posla!

  • Samo Radnicki

    19:44 // 22. 2. 2013.

    Maja Nikolic predsenik zeleznice i glavni clan zirija za pesmu beovizije,Cke beogradske ima 8 miliona pregleda na netu a Iznad svih-to je ljubav hiljadu i trista,gde ja zivim bre

  • ОДЛАЗИМ ЈА ОДАВДЕ

    22:24 // 22. 2. 2013.

    Ма исечите и металне бандере на којима су закачени панои. Овом граду ни улично осветљење није потребно. Од оволико буџетских установа, гардских органа и јавних предузећа не зна се ко је надлежан да да предлог?! Најбоље је да градоначелник постави још једног саветника за предлоге на паноима и бандерама, а да град формира још једно јавно предузеће или установу која би се само тиме бавила. Удомите све неспособне и компромитоване партијске кадрове.

  • g

    11:40 // 23. 2. 2013.

    Ма ви не разумете, није њима проблем да скину и промене то, они само желе да искажу велико поштовање према Стевану Синђелићу и осталим који су се борили у тој бици.. :)

  • zorica pejić

    21:19 // 24. 2. 2013.

    Gospodin Parlić je neobavešten kao i gomila političara, za njega je pitanje koja je ovo godina jubileja? Težak zadatak, sedi jedan. Medijana će početi da radi septembra, pa se pitam možda ova jubilarna godina Milanskog edikta traje nešto duže , možda24 meseci? Shvtilasam ipak naši čelnici veruju da će PAPA doći u 23 mesecu 2013god. produžena godina verovatno!!!!!!!!!!!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: