Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:31, 9. 6. 2019.

| Kultura

"Hladno pivo" sa publikom u Banovini proslavilo 30. rođendan

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Hladno pivo jun 2019
Raspoložna publika, još raspoložniji bend; foto: Vanja Keser

Posle skoro 3 godine je u Nišu mogla da se čuje "živa" svirka Hladnog piva, a dvorište Banovine je bilo malo da primi sve fanove ovog zvuka. Muzičari su sa publikom proslavili 30 godina postojanja benda, uz energičnu atmosferu karakterističnu za ove hrvatske pankere.

1 Odlična atmosfera na proslavi rođendana benda; foto: Vanja Keser Karata za dugo čekani koncert Hladnog piva u Nišu nije bilo nekoliko dana pred njihov nastup u Banovini. Oni koji su uspeli da dođu na svirku kažu da je bend ispunio njihova očekivanja i da su se fenomenalno proveli, kao i da se nadaju da će već sledeće godine ponovo slušati bend koji na turneji proslavlja veliki jubilej.

U publici je bilo i onih koji su nezadovoljni ozvučenjem na sinoćnom koncertu i tvrde da je kvalitet mogao da bude mnogo bolji. 10 Odlična atmosfera na proslavi rođendana benda; foto: Vanja Keser

Atmosfera fenomenalna, publika i muzičari izuzetno raspoloženi. Ali zvuk katastrofalan. Jedan od najgorih koncerata na kojima sam bio što se tiče zvuka. Jedan od najboljih što se tiče energije i raspoloženja svih. Trebalo je pustiti značajno manje ulaznica u prodaju, ili organizovati svirku na drugom mestu - jedan je od komentara nakon koncerta.

Ipak, oni koji su noć uz Hladno pivo proveli u prvim redovima su zadovoljni zvukom. Ističu i da je ovo bila jedna od najposećenijih svirki hrvatskih pankera u Nišu, ali i jedan od najposećenijih koncerata dosad održanih u dvorištu Banovine. 8 Odlična atmosfera na proslavi rođendana benda; foto: Vanja Keser

Raspoložna publika, još raspoložniji bend, baš kao što se od Hladnog piva i očekuje, atmosfera je bila odlična - dodaje Nišlijka.

Podsetimo, pred niški koncert Hladnog piva frontmen benda Mile Kekin u intervjuu za Južne vesti nije bio strog ocenjujući autocenzuru kod muzičara, ni umetnika uopšte, konstatujući da ih bilo kakav društveni angažman puno košta, ali i da jasno iskazivanje stava kroz stvaralaštvo pruža satisfakciju.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Mara

    21:47 // 9. 6. 2019.

    Sve najlepše slavili dugo dugo

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: