Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

23:59, 5. 4. 2012.

| Kultura

Hrvatske dive dolaze u Niš

Autor:B.G.Izvor:Večernje novosti
dive
foto: Novosti

Pevačice Gabi Novak, Meri Cetinić i Tereza Kesovija održaće 10. maja u Domu Vojske u Nišu zajednički koncert pod nazivom "Dive", objavile su Novosti.

Prema pisanju tog lista uz prateći orkestar pod vođstvom džez gitariste Ante Gela, na dvočasovnom koncertu Gabi, Meri i Tereza pevaće najveće hitove iz dugogodišnjih karijera.

One će dan kasnije nastupiti u Beogradu, a potom i u Novom Sadu.

Ulaznice za beogradski koncert „Diva“ prodaju se od danas po ceni od 1.500, do 2.500 dinara, a za sada nije poznata cena karata za Niš i Novi Sad.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • mikiM

    11:04 // 20. 4. 2012.

    Konačno jedan pravi koncert u našem gradu.Pevačice raskošnog glasa i vrhunske umetnice, naročito Tereza Kesovija koja ima internacionalnu karijeru.Dobro došle, znam da će na tom koncertu biti divna atmosfera kao i uvek na vašim koncertima.Niš ima dušu, kao i uvek, a komentarisaćemo posle koncerta, tada će svi oni koji misle negativno o ovom događaju zanemeti.Uživajmo u lepoti muzike.

  • Sreten Nakic

    16:49 // 8. 4. 2012.

    ...i nije nesto propusteno...verujte mi, kao ni nesto sto svakako treba videti..., da daa, narocito g.Kesovia...Ima onih koji se secaju !

  • Zeljko

    00:14 // 7. 4. 2012.

    Pravi kulturni dogadjaj..... Muzika nema granica i neka ksenofobija ne vlada nasim gradom... Ovo su zaista pevacice a ne pevaljke sa Ibra koje su kao postale nesto... Nadam se da ce se gospodje lepo provesti u nasem gradu i da ce svima nama pruziti vrhunski muzicki dozivljaj... Dobrodosle!!!

    • vjuer

      01:20 // 10. 4. 2012.

      A ti se kao razumeš u muziku? "Pevaljke" sa Ibra imaju svoj Grand production kao što su nekad "pjevačice" imale svoj Jugoton. Nešto ne vidim da je neka njihova "pjesma" veći evrgreen od pesama sa Morave, Ibra i drugih naših reka, brda i dolina. Neka pevaju one svojim zemljacima, a nas neka poštede foliranja tipa "prijatelji stari gdje ste". NISMO MI PRIJATELJI!!! Ako misliš suprotno, kreni gradom pa pitaj ljude i videćeš da procenti nisu na strani ovih tvojih diva.

    • Zeljko

      10:54 // 10. 4. 2012.

      Uporedjivati ove umetnice sa Grand pevaljkama je komicno... Jugoton i Grand se ne mogu uporediti... Tekstovi koje Grand izbacuje samo su za birtije uz ibarsku i druge magistrale...I vuku na bes, rat, mrznju kao i sav turbo folk! Ove gospodje su pevale po svetskim dvoranama pracene simfonijskim okrestrima a to nijedna pevaljka nece uspeti jer za pocetak nema glas. Stas i umetnost nisu nuzno povezani a Grand i to promovise uz sav prostakluk, nekulturu i primitivizam!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: