Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:24, 8. 1. 2013.

Intervju: Dejan Stojiljković

r

Autor nagrađivanih romana “Konstantinovo raskršće” i “Duge noći i crne zastave” govori o svom gradu, novoj knjizi, Milanskom ediktu i planovima za 2013. godinu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Zoki

    11:59 // 8. 1. 2013.

    Laze da nije u stranci,doticni gospodin je clan SNS-a i trebao je stranacki da dobije posao u narodnom pozoristu na odabiru textova...mislim aloo kakav odabir textova, pa napisao je 2 knjige i ????

    • Dexa Pantelejski

      14:13 // 8. 1. 2013.

      Kada sam pisao za Gradinu i NKC, pričali su da sam u SPS-u. Kada mi je izašla knjiga za Službeni glasnik govorilo se da sam član DS-a. Sad se priča da sam u SNS-u. Ajde, da se ja ne bih zlopatio, neka mi neko donese te partijske knjižice, da ih imam kdo sebe kad zatreba. A ti Zoki ćeš se, kanda, postarati sa tu iz SNS-a? Jel tako? Nije valjda da pričaš u prazno. Imaš neke dokaze? Nemoj sad da ispadne da si ti lažov.

    • hm

      15:24 // 8. 1. 2013.

      @Dexa Pantelejski

      Prateci samo ovaj portal stice se utisak da dosta energije gubis na raspravljanje sa raznim likovima koji samo sede za kompjuterom i pljuju okolo. Znas kako kazu: ne postoji losa reklama ;)

  • Pedja

    14:56 // 8. 1. 2013.

    @dexa
    a u stvari si iskreni postavalac i simpatizer Dveri...

    • Dexa Pantelejski

      15:39 // 8. 1. 2013.

      I laburista, nemoj da zaboraviš :)

    • Lepi Cvetko

      14:08 // 2. 10. 2013.

      U stvari je iskreni postavalac i simpatizer sebe i svojih knjizevnih dela.Secam se gospodina pisca jos kao studenta tada je simpatisao ,,Obraz" danas su mu oni ,,klero fasisti"(evolucija je u toku)

  • Pedja

    15:46 // 8. 1. 2013.

    @dexa
    pre bih rekao karikaturista, ne laburista...

  • Mile

    20:58 // 8. 1. 2013.

    Iz biografije pisca se moze zakljuciti da je autentican i da se prepustio svom zovu. Svako ko ima hrabrosti da se prepusti onom nepoznatom glasu koji ga doziva, dostojan je svakog uspeha. Dejane samo nastavi, zluradost i slabost ostavi onima koji tek treba da stupe tamo gde ti uveliko hodis.

    Pozz

  • Перица Мали

    21:18 // 8. 1. 2013.

    Браво Дејане царе,за све те има. Не губи енергију на ликове који ни сами себе не подносе. Само се не мешај у политику, иначе ће кад тад да те неко злоупотреби. Свиђа ми се твој став о свему што се тиче Ниша. Твоја реч може даље да се чује. И ако некад решиш да побегнеш из Ниша, нека то буде и Италија или било где, само немој у БГ. Где год да одеш остаћеш нишлија. Ако одеш у бегиш готово, заборавићеш и Медијану и Чегар и телеће репове и шећер малу и .........

  • Bravo Dejane

    23:33 // 8. 1. 2013.

    Gospodin Dejan je pravi Nišlija koji nema problem da samokritično iznese na žalost potpuno tačno mišljenje o svom/našem gradu.Žalosno je što bi se i većina Nišlija složila sa njim i preispitala svoj dalji ostanak u ovom gradu,samo kada bi imali mogućnosti da biraju.Poslednjih 6-7 godina u Srbiji se za Niš govorilo,što iz vica što iz činjeničnog stanja da je "dobro osvetljeno selo" dok se poslednjih 2-3 godine ne može ni to reći.Da li je jedan od razloga što među vodećim ljudima grada poslednjih nekoliko godina nema pravih Nišlija !?

  • Lepi Mica

    13:49 // 2. 10. 2013.

    Ala se profinio ovaj strpadzija u knjizevnosti i knjizevnik u stripu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: