Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:28, 6. 4. 2023.

| Kultura

Još jedna nagrada publike za "Neki to vole vruće", novi komad niškog teatra na "Nušićevim danima"

Autor:J. S.Izvor:Južne vesti
neki to vole vruće
Još jedno priznanje publike; Foto: Narodno pozorište

"Neki to vole vruće" je mjuzikl niškog teatra koji je ponovo osvojio publiku, ovog puta na "Aprilskim danima smeha" u Leskovcu, a to im je treća nagrada za nekoliko meseci. Iz Narodnog pozorišta najavljuju i da će njihovi glumci sa predstavom koja je nedavno imala premijeru, San o zavičaju, učestvovati na Festivalu "Nušićevi dani" u maju.

Prvi put su niški glumci i plesači koji izvode mjuzikl Neki to vole vruće zasmejali i oduševili publiku na tradicionalnom zaječarskom Festivalu "Dani Zorana Radmilovića" u oktobru, a pre desetak dana im je publika u Jagodini dala najveću ocenu u istoriji ovog Festivala komedije.

Iz niškog teatra su se pohvalili da je stiglo i treće priznanje.

Mjuzikl Neki to vole vruće, koji je 4. aprila izveden pred leskovačkom publikom na "Aprilskim danima smeha", osvojio je po treći put nagradu publiku i ovog puta ocenjen je sa 4,94 (od mogućih 5) - ističu iz pozorišta.

san o zavičaju predstava "San o zavičaju" učestvuje na festivalu u Smederevu; Nikola Milosavljević/ Studio Brada Takođe su najavili i da je komad San o zavičaju (neviđeno folk snoviđenje) Ivana Velisavljevića, u režiji Milana Neškovića, odabran u ovogodišnjoj selekciji Festivala "Nušićevi dani", koji se održava u Smederevu, a niški glumci će igrati na otvaranju 19. maja.

Ovo će biti drugo izvođenje na nekom festivalu, nekoliko dana nakon što predstava bude izvedena na 59. Festivalu profesionalnih pozorišta Srbije "Joakim Vujić" u Zaječaru 13. maja - najavljuju.

Podsećaju da je premijerno ova predstava izvedena na Dan niškog teatra 11. marta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Suuu

    21:35 // 6. 4. 2023.

    Čujem da je predsrava odlična. Kažem čujem, jer ne mogu da kupim karte već tri meseca. Prvog u mesecu pogledam repertoar, odem i uvek (tri puta dobijem isti odgovor:"Ima par karata za balkon"). Nemoguće je da se za 1-2 sata prodaju sve karte i to pre podne dok ljudi rade.

    • Miljana Todorovic

      00:20 // 9. 4. 2023.

      Odmah 1. u 10h na blagajnu a 5 dana pre 1. u mesecu na instagramu i fb-ku na stranici pozorista objave 2 datuma kada je prestava, FENOMENALNA JE

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: