Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:03, 3. 9. 2021.

| Kultura

Jubilarni deseti festival "Dođi na amfi" na Letnjoj pozornici

Autor:M. Milojević KostićIzvor:Južne vesti
67096821_2345637289028732_5535474702874574848_n
Ove godine zbog epidemioloških mera festival prebačen na Letnju pozornicu; Foto: KOM 018

Deseti festival hip-hop kulture "Dođi na amfi" održaće se 8. i 9. septembra u Nišu na Letnjoj pozornici. Ulaz je besplatan, karte će volonteri deliti narednih dana, dok će određena količina će biti dostupna i na samom ulazu na festival.

Kako navode organizatori iz Kluba za osnaživanje mladih 018 festival je nastao iz ideje da omogući mladim, talentovanim ljudima da nastupaju, da mladi mogu da se takmiče u različitim disciplinama i pokažu svoj talenat, da Niš dobije drugačije kulturne sadržaje koji su pritom svima dostupni i besplatni, i da promoviše pozitivne društvene vrednosti.

Program ovogodišnjeg festivala će obuhvatiti graffiti showcase, nastupe mladih neafirmisanih izvodjača, plesne nastupe, takmičenje u dve plesne kategorije i glavni muzički program. Festival će pored domaćih izvodjača i umetnika ugostiti i brojne mlade umetnike iz regiona i inostranstva koji će predstavljati različite elemente hip-hop kulture - navodi se u saopštenju.

1_04 Sve informacije mogu se pronaći i na društvenim mrežama; Foto: KOM 018Ove godine će Amfi imati dve kategorije u okviru plesnog takmičenja, a oni koji osvoje prvo mesto dobiće novčanu nagradu u iznosu od 15.000 dinara.

U okviru glavnog muzičkog programa nastupaće sledeća imena hip-hop scene DJ Nick Sailor, Panika, Numero, Gerum, Dizzy, MCN, BCREW, Fox, Surreal, Mali Mire, DJ Cut Them (CZE), Maniak (CZE), Zverina (SVK), Smoke Mardeljano, Kendi, Grzi, Papi Jaaz, Igla, Elijah, Dzu, DJ Basic i Ding Dong - dodaje se u saopštenju.

Organizatori naglašavaju da će festival će biti održan uz poštovanje svih preventivnih mera Republike Srbije što je jedan od razloga za premeštanje festivala sa amfiteatra na Nišavi na Letnju pozornicu u Tvrđavi.

Kovid redari će na ulazu proveravati telesnu temparaturu posetilaca i dokaze o kompletnoj imunizaciji nekom od odobrenih vakcina, negativni PCR test, brzi antigenski test, kao i dokaz o preležanom virusu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Poznavalac prilika

    21:13 // 5. 9. 2021.

    Pola ovih izvodjaca iskljucivo peva o kriminalu, drogama sexu i brzim kolima. Ekipa iz Kom018 je ok ali tesko da amfi gosti imaju veze sa kulturom

  • Ivan

    11:32 // 3. 9. 2021.

    Hip-hop nema veze sa kulturom.
    Posebno ovaj današnji hip-hop nema ama baš nikakve veze sa kulturom.

    • GZ

      14:57 // 3. 9. 2021.

      Moze da ima veze samo sa nekulturom.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: