Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:09, 24. 7. 2013.

| Kultura

Južnjački "Dexter" na velikoj bini "Beer fest-a"

Autor:S. JanačkovićIzvor:Južne vesti
Dexter.jpg
foto: belgradebeerfest.com

Demo bend "Dexter" koji čine momci iz Niša, Crne Trave i Leskovca otvoriće muzički program beogradskog "Beer fest-a" u subotu, 17. avgusta u 18 sati, jer su pobedili na takmičenju u konkurenciji sa 85 bendova.

Pošto je svaki od petorice članova do sada svirao samo sa drugim sastavima, ovo će biti njihov prvi zajednički javni nastup. Predstaviće najbolje pesme u kojima se, kažu članovi, pop, preko zvuka balada, provlači do blažeg hard roka.   

- Ovo će za nas biti "vatreno krštenje"! Promovisaćemo album na tako velikom festivalu. Pola sata biće dovoljno da publika čuje naših 6-7 pesama - kaže gitarista Ivan Vukadinović.

Autorska pesma "Heroj iz potrebe", na konkursu "Beer fest-a" koji je trajao dve nedelje, osvojila je 7.927 glasova publike. Tako je ovom, za sada neafirmisanom bendu, omogućen nastup na velikoj bini sa profesionalnim ozvučenjem.

- Belgrade Beer fest na ovaj način već treću godinu zaredom pruža šansu mladim neafirmisanim bendovima da nastupe u uslovima jednakim onima koje i imaju i veliki svetski bendovi - piše na zvaničnom sajtu Beer fest-a.

Bend "Dexter" su početkom prošle godine osnovali pevač Aleksandar Božinović i gitarista Ivan Vukadinović, a zatim su se bendu priključili i klavijaturista Nemanja Stefanović - Pike, basista Nikola Pavlović - Bimba i bubnjar Janko Dunčić. Beer fest Publika na beogradskom "Beer fest-u"; foto: www.belgradebeerfest.com

Ovogodišnji "Beer fest" biće održan od 14. do 18. avgusta na beogradskom Ušću. Za poslednjih 10 godina, na ovom festivalu je održano oko 450 besplatnih nastupa i predstavljeno oko 90 brendova piva, a posetilo ga je oko 5 i po miliona ljudi

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: