Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:35, 28. 7. 2021.

| Kultura

Kaliopi: Obećala sam sebi da će prvi naredni koncert opet biti u Nišu

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne Vesti
1627476839733
Nije bilo dileme oko toga da će Niš biti grad sa kojim će prekinuti muzičku pauzu; foto: T. T.

Nakon dva velika koncerta u niškom Domu vojske i lepih utisaka koje je ponela pre koju godinu, makedonska pevačica Kliopi je odlučila da prvi koncert posle duže pauze bude baš u Nišu. Kako se u životu uvek vodila emocijama, istakla je da se i ovog puta njen osećaj presudio i da je niška publika to i te kako zaslužuila, pa je ovo jedan od načina da im zahvali na podršci i ljubavi.

Do pedstojećeg koncerta u Nišu ima još tri dana, a Kaliopi nije krila svoje uzbuđenje što će moći da zajedno sa Nišlijama peva svoje hitove i uživa u muzici. Kako je navela njoj je tokom pandemije zbog koje je morala da napravi pauzu sa nastupima, najviše falio kontakt sa publikom.

Godinu i po dana bez muzike, bez stvaranja, bez koncerata, bez kontakta sa najbližim saradnicima. To je baš onako osećaj iz trbuha bio, to je kao prazan kofer ljubavi, život bez muzike i pod tim motom krenuli smo da radimo - rekla je Kaliopi.

Kako je istakla, njen tim i ona su se dvoumili oko toga da li je pravo vreme za koncert, ali nije bilo dileme oko toga sa kojim gradom će početi, posebno jer su prethodna dva koncerta u Nišu bila veoma uspešna.

Taj osećaj koji smo ja i moj bend imali za vreme zadnjeg koncerta u Nišu je bilo nešto toliko fantastično da kad sam se klanjala publici pri zadnjem izlasku nakon biseva i što smo stojeći otpevali "Bato" drugi put svi zajedno, ja sam nekako sebi obećala prvi koncert biće sledeći, kad bi se nešto dešavalo, ovde - rekla je pevačica.

Dok ne dođe do novih pesama i albuma koji je u planu, ovim koncertom, kaže, želi da se zahvali niškoj publici na pregrštu emocija koje su joj pružili i sa kojima im se sada vraća. Druženje im je zakazala 31. jula, u Banovini u 21 sat.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Razbibriga

    08:56 // 29. 7. 2021.

    Glas, stas, lepota, energija... Ne propustiti !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: