Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:04, 10. 11. 2015.

| Kultura

Kasting za glumce i statiste za film "Perunov hroničar"

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
perun
Ekipa filma uveliko nalazi fenomenalne lokacije za snimanje na jugu i istoku zemlje; foto: FB Thunder production

Oni koji žele da glume ili budu statisti u epsko-fantastičnom filmu “Perunov hroničar”, inspirisanom trilogijom niškog pisca Miloša Petkovića, mogu se prijaviti za kasting koji će biti održan 21. i 22. novembra.

Kako objašnjavaju u niškoj produkcijskoj kući “Thunder Production”, potrebni su glumci, glumice i statisti starosti od 20 do 60 godina. Napominju da zainteresovani ne moraju da imaju formalno glumačko obrazovanje, ali da je to svakako poželjno.

Na kasting obavezno doći bez ikakvih intervnencija na sebi, potpuno prirodno, bez šminke i specifične frizure - objašnjavaju u produkciji.

Ekipa koja radi na filmu najavljuje da će on biti sniman u toku zime, proleća i leta 2016. godine, te da oni koji budu izabrani da glume i statiraju u njemu moraju biti slobodni u tim terminima.

Kasting će se održati u niškom bioskopu “Kupina”, od 10 do 17 sati. Zainteresovani mogu popuniti formular, odštampati ga i poneti sa sobom na kasting ili ga popuniti na sajtu produkcije.

U produkciji naglašavaju da će prijave biti za audiciju za ovaj film, ali takođe i za bazu podatka svih glumaca koja će biti dostupna svim zainteresovanim stranim produkcijama koje budu snimale na lokacijama jugoistočne Srbije.

Podsetimo, iako je prvobitna ideja bila da se po trilogiji o slovenskoj mitologiji snimi serija, ekipa niških autora odlučila je da ipak snimi film. Podršku su dobili od opština iz jugoistočne Srbije, a novčane priloge prikupljali su i preko online kampanje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aleksandar Calic

    20:36 // 17. 2. 2016.

    Pozdrav! Zanima me da li ce se film snimati u Pancevu ili Beogradu?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: