Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:39, 30. 4. 2015.

Kokan Mladenović: Naše pozorište odavno nije hrabro

kokan Pozorište treba da kritikuje i ukazuje na loše stvari u društvu, kaže Mladenović

Predstava “Dogvil”, koja kritikuje, otvoreno priča o političkom bezumlju, netoleranciji i slomu društvenih vrednosti, usamljena je jer je, kako kaže reditelj Kokan Mladenović, srpsko pozorište “kukavičko i teško nalazi odgovore na pitanja koja postavlja naše vreme”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • shaft

    17:35 // 30. 4. 2015.

    Intelektualac par excellance,vrstan umetnik i reditelj,mozda i najbolji u Srbiji!Nazalost,njegove reci su surovo realne.Sto se niskog pozorista tice-nema se sta dodati!Kokane,mnogo uspeha!

    • tfahs

      19:49 // 30. 4. 2015.

      Kad si ti zadnji put bio u pozoristu,pa si takav poznavalac istog.Pozorista su uvek polu prazna,a kriticara i analiticara koliko hoces.

  • ГоранЧе

    18:42 // 30. 4. 2015.

    Представа је толико добра да сам сигуран у њен повратак у Ниш. До тада треба уснимити неке од сонгова и пустити на нет како би људи осетили отрежњујућу моћ једног уникатног комада врхунске естетике

  • Misa

    22:41 // 30. 4. 2015.

    Fenomenalna predstava! Ne pamtim kada je neka gostujuca predstava ostavila ovoliko jak utisak i razdrmala ovu uspavanost i letargiju. VELIKO vam hvala sto ste dosli u Nis!

  • Dragoljub J.

    23:05 // 30. 4. 2015.

    Kome je zasmetala njegova predstava "Odabrani i uništeni", koja je osvojila skoro sve nagrade te godine u Srbiji?! Neka kaže Bilja Bajka! Mnogo je onih koji spuštaju zavese, malo njih ume da je diže.

  • shaft

    17:44 // 1. 5. 2015.

    @tfans-Niti sam kriticar a ni analiticar,i na tvoju zalost sam odlican poznavalac pozorisnih prilika u Srbiji.Kad boravim u bgd-u,obavezno odgledam neku predstavu.Tamo pozorista nisu prazna,naprotiv

  • shaft

    17:55 // 1. 5. 2015.

    ...a sto se Nisa tice,ne interesuju me poluamaterske predstave sa psovkama.Nazalost,kvalitetni umetnici su u bgd-u,a gostovanja na niskoj sceni su retka.Ali,gledaj si ti parove i pink i uzivaj!

  • Posmatrac

    18:38 // 1. 5. 2015.

    Tipican primer kako Nis niti vrednuje niti vodi racuna o svojim talentima. Sve ono sto je vredelo, proterali su mediokriteti iz ove kasabe... Prvo je unisteno pozoriste, a sada i opera........

  • Ivi

    21:06 // 1. 5. 2015.

    Kokane, predstava je odlicna. Realna, samim tim-prestrasna. Songovi i klipovi narocito uznemiruju, htela sam na pola predstave da ustanem i viknem: I sta cekamo?!

  • Andija Ilic

    14:39 // 2. 5. 2015.

    Jel ovaj Kokan ustvari onaj bivsi direktor Ateljea 212, koga su glumci jedva uspeli da smene?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: