Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:54, 31. 3. 2016.

| Kultura

Komedija, drama i animirani film noviteti u “Vilinom gradu”

Autor:M. V.Izvor:Južne vesti
film.jpg
Film "Kerol"; foto: screenshot iz filma

“Kerol”, “Pesma mora” i “Edi zvani orao” ostvarenja su koja će premijerno biti prikazana u niškom bioskopu “Vilin grad” u četvrtak 31. marta, a nakon toga će se naći na redovnom repertoaru.

birthday-party-sci-3 "Pesma mora"; foto: vilingrad.rsRomantična drama “Kerol”, u režiji Toda Hejnsa i po scenariju Filise Nađ, nastala je po romanu “Cena soli”. Radnja filma, u kome glavnu ulogu tumači Kejt Blanšet, dešava se u Njujorku 1952. godine. Film opisuje ljubavnu priču mlade fotografkinje sa starijom ženom koja prolazi kroz težak razvod.

Edi zvani Orao” je insipirisan istinitom pričom o netipičnom, ali hrabrom skakaču koji nikad nije prestao da veruje u sebe, uprkos tome što cela Velika Britanija jeste.

Uz harizmatičnog i buntovnog trenera, kojeg u filmu igra Hju Džekman, Edi uspeva da postane nacionalni heroj koji je predstavljao Veliku Britaniju na Olimpijskim igrama u Kalgariju 1988. godine - navodi se u sinopsisu.

Ben i njegova mlađa sestra Sirša, poslednje dete foka, glavni su junaci animiranog filma “Pesma mora”, koji će se upustili u putovanje do kuće preko mora, kroz zaboravljeni svet irskih legendi i magije. U tom svetu je potrebno da Sirša pronađe svoj glas i otpeva “Pesma mora” kako bi spasila vilinski svet od zaborava.

Kompletan repertoar bioskopa može se videti na sajtu bioskopa.

"Edi zvani Orao" - trejler

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: