Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:53, 2. 12. 2021.

| Kultura

Kompleti ulaznica za naredni "Nišvil" u prodaji od ponedeljka, prvih 500 po ceni pojedinačne karte

Autor:T. RadovanovićIzvor:Južne vesti
nišvil 2019
Cena prvih 500 kompleta 1.900 dinara; foto: Nišville Promo

Kompleti ulaznica za predstojeći 28. Nišvil džez festival, koji će biti održan od 5. do 14. avgusta naredne godine u Nišu, biće u prodaji od ponedeljka, 6. decembra. Organizatori navode da će prvih 500 kompleta koštati 1.900 dinara, dok će neposredno pred Festival toliko koštati pojedinačna karta.

Oni koji kupe komplet, moći će da prate 25 koncerata koji će od 11. do 14. avgusta biti održani na centralnoj bini i karte su za parter i bočne tribine.

Inače, dnevna karta za Nišville 2022. će neposredno pred festival koštati 1.900 dinara, tako da će najvernija publika kupovinom promo kompleta u prvoj fazi pretprodaje moći da prati sve programe Nišvila po ceni jedne pojedinačne ulaznice - poručuju organizatori.

Najavljuju preko 300 programa na 20 scena i više od 1.000 izvođača i navode da će Festival otvoriti američki fank sastav Earth Wind and Fire Experience, kao i da će u okviru glavnog programa nastupiti Mingus Big Bend.

Učešće je potvrdio i Julian Marley, jedan od sinova rodonačelnika rege muzike Boba Marlija, kao i egipatsko-belgijska pevačica Natasha Atlas.

Kako je ranije istaknuto, nastup je potvrdio i saksofonista Paul McCandless sa grupom Charged particles, dok je nastup grupe Level 42 još neizvestan.

Svi zainteresovani komplete ulaznica mogu nabaviti na prodajnim mestima u mreži “Ticket Vision” u Srbiji i inostranstvu, kao i onlajn, na linku www.tickets.rs.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: