Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:57, 4. 1. 2024.

| Kultura

Koncert Amire Medunjanin 10. februara u Nišu

Autor:Jelena Canić MilanovićIzvor:Južne vesti
amira medunjanin
Cene ulaznica 1.800 i 1.600 dinara; Foto: Promo Long Play

Zbog, kako kažu organizatori, velikog interesovanja za prethodni koncert koji je održan novembra, bosanska sevdah pevačica Amira Medunjanin će nastupiti ponovo u Nišu u subotu, 10. februara, od 20 sati u sali niškog Doma Vojske.

Nišlije će, napominju organizatori, uživati u dvočasovnom muzičkom opusu dive magičnog glasa. "Ako znaš bilo što", "Pjevat ćemo šta nam srce zna", "Što te nema", "Moj dilbere" - neke su od pesama koje će izvesti.

Dragi moji, srećna Nova godina, zdravlja i ljubavi. Vidimo se ponovo u Nišu. Bili smo nedavno, ali evo zovete nas ponovo da se vratimo - poručila je Amira.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti po ceni od 1.800 dinara za parter i 1.600 dinara za balkon i mogu se naći u knjižarama Delfi, Indigo, Hijeroglif, Big Star Travel-u, OMV pumpama, kao i preko sajta Ticket.rs.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Goran Zelenovic

    16:21 // 11. 2. 2024.

    Nažalost i koncert 10.02.2024 Amire Medunjanin u Nišu je odrađen krajnje neprofesionalno i nefer prema publici koja je očekivala da uživa u pesmama dotične neodgovorne umetnice. Veliko razočarenje za publiku. Više je ličilo na neko uvežbavanje pred nastup.

  • Lexy

    19:46 // 4. 1. 2024.

    Dva puta sam dala sansu za svoj novac misleci da ce doticna da napravi makar deo koncerta kao u BG i ZG. A ono duplo golo! Smara i nabraja a od pevanja samo tracak. Nikad vise na njen koncert u Nisu. Jedno veliko razocaranje.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Na blokadi desetoro, na roštilju deset hiljada.

Bata Raka iz Niš čitalac

Tekst: Umesto uranka i roštilja, radnici u Kuršumliji pozivaju na blokadu puta

Pronađite nas na: