Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:43, 12. 5. 2014.

| Kultura

Koncert Plavog orkestra u Nišu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
plavi-orkestar.jpg

Legendarni sarajevski bend Plavi orkestar održaće koncert u Nišu u petak, 6. juna od 21h na Letnjoj pozornici Tvrđave. Ulaznice koštaju 800 dinara.

Jedna od najpopularnijih jugoslovenskih grupa nastupiće u Nišu posle više od dve decenije, kažu organizatori.

- Toliko je vremena prošlo da se osjećamo kao da dolazimo na neku proslavu godišnjice mature! Radujemo se ponovno susretu sa Nišlijama 6. juna jer će, kao i svaka dobra proslava, naš koncert biti pun dobrog raspoloženja. A mi smo i inače poznati kao dobra grupa za derneke. Odlično se zabavljamo na bini i to prenosimo na publiku. Posebno je dobar osjećaj čuti publiku da pjeva naše pjesme, a mislim da ih Nišlije dobro znaju - kaže Saša Lošić Loša.

Ulaznice za koncert koštaju 800 dinara, a zainteresovani ih mogu kupiti preko mreže Eventima i na prodajnom punktu u Obrenovićevoj ulici kod bioskopa "Vilin grad".

Plavi orkestar je osnovan u Sarajevu 1983. godine. Do sada su izdali osam albuma koji su prodani u više od četiri miliona kopija na tržištima bivše Jugoslavije i šire.

Kako se navodi u najavi za koncert, održali su 3.500 koncerata na području bivše Jugoslavije, Švedske, Švajcarske, Nemačke, Poljske i drugih zemalja.

Mnogi i dalje pevaju hitove kao što su "Suada", "Goodbye Teens", "Bolje biti pijan nego star", "Sava tiho teče", "Zelene su bile oči te", "Kaja", "Lovac i košuta", "Ljubi se Istok i Zapad", "Ako su to bile samo laži", "Pijem da je zaboravim" i druge.

Plavi orkestar se posle duže pauze vratio hitom "Amerika" (2009), koji je bio najava dugoočekivanog povratničkog CD albuma "Sedam" (2012), sa koga su singlovi bili i "Sedam" i "Ti misliš da je meni lako".

Plavi Orkestar - Ljubi se istok i zapad

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • ognjen

    18:16 // 16. 5. 2014.

    Ulaznice mogu da se kupe i u menjačnici Pirana, Obrenovićeva 80a.

  • Stevn Arizanovic

    09:04 // 13. 5. 2014.

    Gde mogu da se kupe karte?

  • bicemo tu okolo

    21:37 // 12. 5. 2014.

    i okolo je super, moze i besplatno.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: