Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:12, 19. 6. 2015.

| Kultura

Koncert kao promocija "Kreativnog kursa gitare"

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
kurs
Petar Janković promoviše "Kurs kreativne gitare"; foto: FB strana Kurs kreativne gitare

U subotu 20. juna od 16 sati u maloj sali Niškog kulturnog centra nastupiće klasični gitarista i profesor muzičke škole Indijana Univerziteta Petar Janković. 

Ovaj koncert prvi je u nizu koje će Niški kulturni centar i “Guitar Art Festival” organizovati u okviru programa “Kreativni kurs gitare”, a ulaz je slobodan

Kurs gitare počinje sa radom u Nišu u septembru. Ambasada SAD-a donira 10 gitara za pohađanje ovog programa, koji je namenjen svim ljubiteljima gitarskog zvuka bez obzira na godine ili predznanje - kažu organizatori.

gitara Navode da će niškoj publici omogućiti gostovanja gitarskih virtuoza, a sve sa ciljem da popularišu gitaru kao instrument.

“Kreativni kurs gitare”  organizuje se već tri godine u Beogradu i u 14 gradova Srbije.

Kroz ovaj projekat polaznici imaju mogućnost da na kreativni način nauče da sviraju gitaru, ali i da uživaju u koncertima sjajnih gitarista kao što je Petar Janković koji je autor “Kreativnog kursa gitare”- objašnjavaju organizatori.

Zainteresovani sve informacije o kursu mogu dobiti pozivom na brojeve telefona 011 2206248 i 064 1956921, kao i putem mejla [email protected]

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: