Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:19, 5. 2. 2017.

| Kultura

Konkurs za najlepšu sliku na temu ljubavi za Nišlije

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Svi radovi biće izloženi u Oficirskom domu; foto: JV
Svi radovi biće izloženi u Oficirskom domu; foto: JV

Kreativci koji vole da slikaju, a imaju od 15 do 30 godina, mogu da učestvuju na konkursu za najlepšu sliku na temu “Ljubav postoji, pričekaj je”. Svi pristigli radovi biće izloženi u Oficirskom domu u Nišu, 14. februara na Dan zaljubljenih, od 12 sati.

Tehnike koje mladi umetnici koji žele da se prijave mogu da koriste su tempera, akril i ulje, a format slike ne sme da bude manji od 40 x 60 cm.

Mogu da se prijave svi kreativci koji imaju od 15 do 30 godina. Stručni žiri će birati 3 najlepše slike, koje će biti nagrađene.

Pobednik na konkursu dobiće putovanje za dve osobe, a druga i treća nagrada su vaučeri. Svi pristigli radovi biće izloženi, a svaki učesnik dobiće zahvalnicu za učešće i doprinos kulturi Niša - navode organizatori.

Oni koji odluče da se prijave na konkurs na temu ljubavi svoje radove mogu da dostave 10. i 13. februara od 8 do 15 sati u prostorije Oficirskog doma u Nišu.

Žiri koji će odlučiti koji će radovi biti nagrađeni su predsednik žirija, akademski slikar Jelena Stošić, a pored nje biće još dva člana - kažu organizatori.

Organizator je nevladina organizacija “Smart grupa”, koja u saradnji sa Kancelarijom za mlade Grada Niša želi da promoviše mlade umetnike i podstiče njihovu kreativnost.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: