Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:55, 21. 6. 2012.

Kritika stanja u kulturi kroz cvetne cipele

narodno plato Pripreme za performans ispred pozorista

U petak od 21h na platou ispred Narodnog pozorišta u Nišu biće izveden performans "Život u cvetnim cipelama", čime će biti i završena pozorišna sezona.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Boban

    15:35 // 21. 6. 2012.

    Nije "Bilja Vujović" nego Biljana Vujović. Ako ste kucni prijatelji ne morate i ovde da je oslovljavate nadimkom.

  • Laza

    16:07 // 21. 6. 2012.

    Nijedno, ali bas nijedno pozoriste na svetu ne pravi ovoliki cirkus kao NP Nis... Ali kad nemaju vredne predstave moraju da idu ka egzibiciji... Mnogo je strasno! Smena uprave sto pre!!!

  • Ivan Milovanovic

    18:44 // 21. 6. 2012.

    Da, da, "stanje u kulturu" je veoma alarmantno :)

  • Nikola

    23:38 // 21. 6. 2012.

    Sjajna ideja za neko javno komunalno preduzece ali ne, nikako NE za Narodno pozoriste!!!

  • Cucko

    23:47 // 21. 6. 2012.

    Kakva isfrustrirana zena , niko od nje ne zna bolje izgleda, mi smo malogradjani a Biljana bi da nas opravi , samo ona pravi neke performanse , ko da joj teatar i prostor oko njega neko prepisao i sa cijim parama to radi, ne prodje ni dan a da ona nesto ne organizuje, pa jel moguce da grad od 300 000 ljudi nema nikog talentovanog da jos nesto proba ili ne sme i ne moze da dodje na red od pojedinih

  • Mika

    04:07 // 22. 6. 2012.

    Gospode Boze..... na sta je legendarno niško Pozorište spalo..... zahvaljujuci diktatorki... pardon- direktorki- sami sebi se rugaju........

  • Jovana

    09:41 // 22. 6. 2012.

    Vreme je za kraj "bajke" jer ovo nije bila bajka vec mucenje veliko i samo su vestice i poltroni uspevali... Volela sam nisko pozoriste ali sada je ovo samo bleda senka umetnosti! Lepo neko napisa - egzibicija!

  • M

    10:13 // 22. 6. 2012.

    A ko je ikada igde potvrdio njen kvalitet, pa sada ona ima pravo da pridikuje o kulturi? Da joj nije partijske knjižice ne bi mrdnula dalje od epizode u Crvenkapi! Kultura je do ovde dovedena upravo zbog takvih kvazi umetnika i licemerno je da neko ko je kao vlast kreirao umetničku sliku grada, sada pridikuje o istoj! Pogotovo ne medijski cirkuzant, kao što je Biljana.

    • Aristofan

      13:26 // 22. 6. 2012.

      Tačno. Svi ti "kulturni radnici", a i "radnici u kulturi" su to postali samo i isključivo zahvaljujući posedovanju članskih knjižica odurnih političkih stranaka. A, oni koji nemaju članske knjižice su "vanpartijski bliski" sa nekom od te opskurne političke bratije (stranke). Bilo bi dobro da se vidi iza kojih "uspešnih umetnika i naučnih radnika" stoje te tzv. političke stranke. Bez političkih stranaka oni bi bili to što stvarno i jesu - nule.

  • Nikola

    13:36 // 22. 6. 2012.

    Osam gledalaca u Pecuju na BURI - o tome je pisao i List Udruzenja dramskih umetnika Srbije (LUDUS)....To je jedna od mnogih laznih predstava direktorke... Za nju je sve sjajno a zapravo nema proizvoda - predstave ne postoje - to su samo instalacije i razne gluposti!!!

  • Vlada Vojvodic

    12:28 // 28. 6. 2012.

    Zasto se sada svi bunimo,zeleli smo demokratiju a ta demokratija po partijskoj liniji postavlja direktore i urednike.Sami smo krivi.Znaci nema veze da li je neko strucan ili ne,i da li je lopov.Bitno je ima knjizicu odredjene partije iz koalicije.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: