Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:17, 18. 12. 2012.

Manje para za "Nišvil"

g

I pored najava gradonačelnika da će iz gradske kase "Nišvil" dobiti 5,5 odsto više novca nego prošle godine, predlogom budžeta za 2013. povećanje nije predviđeno.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Nenad91@kultura?

    23:59 // 18. 12. 2012.

    Bravo!:S Budzetom grada Nisa za 2013. godinu predvidjeno je 250 miliona dinara za rekonstrukciju zapadne tribine stadiona Cair a za nas najbolji festival mala sica.Ajde prvo zavrsite istocnu tribinu i stavite krov.Zapadnu tribina sada jeste ruglo celog stadiona ali ipak ta trbina bi trebala da saceka.Ima Nis mnogo vaznijih problema kojima treba novac, jedna tribina moze i da saceka.Grad i navijaci treba da se strpe sa tom tribinom.I neka dobrim igrama radnicki zasluzi tu tribinu pa grad neka onda nagradi trud i zalaganje.Mesto sto grad trosi pare za tribinu, bolje da pomogne radnickom da dovede neka pojacanja i da isplate dugove.Ali pored sporta vazna je i kultura.Veoma je vazno da ove godine pomognete Nisvilu da dovede i veca imena nego prosle i da postane stvarno jedan veoma ugledan svetski festival.Unistili ste Nisomniu ne moj te unistiti i ovo.

  • john john

    07:59 // 19. 12. 2012.

    Bravo !

    Novi gradonačelnik ide stopama Smiljka Kostića i njegove izjave na pitanje : Odakle vam pare za Cecin koncert za srpsku ? - Pa uštedeli smo na filmskim i horskim !?!?!?

    NIšvil je jedina stvar zbog koje Niš još uvek može da se nazove gradom...

  • Nenad91@kultura?

    17:47 // 19. 12. 2012.

    Najzalostnija stvar je nezainteresovanost naroda za ovu temu.Vesti vezane za cherry kiss imala su preko 200 komentara i evo sada vidim za vesti sto su neki klinci ukrali kolica iz tempa ima dosta komentara i za jos kakve kod gluposti su ljudi komentarisali ali kada dodje rec o kulturi ljude mrze cak i da prokomentarisu.Ova dva komentara pricaju mnogo o ljudima koji zive u Nisu.

  • Milan Marković

    16:23 // 30. 1. 2013.

    Evo ja sa zadovoljstvom doniram Nisvillu 2.000,00 dinara kupivsi i ove godine ceo komplet karata, sa zeljom da se ne da i da nam jos dugo traje i raste. Respect i hvala.

  • Nenad91@kultura?

    18:21 // 19. 12. 2012.

    Odsustvo brige o kulturi je odsustvo brige o duhovnom zdravlju nacije odnosno grada u ovom slucaju.Ocigledno je da Niski politicari nisu svesni šta je kultura i cemu ona sluzi.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: