Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:32, 5. 6. 2013.

| Kultura

Mile Ilić se izvinio Raduloviću

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
Untitled.jpg

Iako Niš nije bio organizator “Constantinus magnusa”, predsednik Skupštine grada Mile Ilić, izvinio se Nemanji Raduloviću u svoje ime.

Najavljeni nastup poznatog violiniste izostao je prilikom izvođenja muzičko-scenskog dela “Constantinus magnus”, a predsednik Skupštine grada Mile Ilić rekao je da duboko žali što se Radulović nije predstavio svojim sugrađanima.

- Žao mi je što je došlo do nesporazuma između Vas i organizatora i iako grad nema ništa sa organizacijim ja bih hteo da Vam uputim izvinjenje u svoje lično ime, kao predsednik Skupštine grada, profesor i intelektualac - rekao je Ilić Raduloviću.

Ilić je dodao da ne želi da ulazi u pitanje ko je načinio grešku i da li je ona mogla biti izbegnuta, ali da očekuje da će Nemanja u narednom periodu, u nekoj drugačijoj organizaciji posetiti svoj rodni grad.

Radulović je naglasio da zna da Niš nema veze sa incidentom koji se dogodio i pojasnio da je do problema došlo kada organizator sat pre koncerta nije potpisao ugovor.

-  U ugovoru je stajalo da puste reklame za vreme mog nastupa od 3 minuta u direktnom prenosu. Organizatori su to prihvatili u 3 popodne, ali u 19:30 nisu potpisali - kaže Radulović.

Violinista je dodao da ni na koga nije ljut i da mu je boravak u Nišu, iako je imao mnogo obaveza bio izuzetno prijatan, ali da mu niko od organizatora nije objasnio zašto i kako je došlo do problema, kao i da mu se niko od njih nije izvinio.

Podsetimo, Radulović je na svom Tviter nlogu napisao da je kasno saznao da se koncert prenosi uživo jer to nije stajalo u ugovoru, a da kao ekskluzivni umetnik agencije Valmalete i Universal Music nema prava da sam odlučuje o tome.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragan

    20:30 // 6. 6. 2013.

    Sumnjao sam u dobronamernost ovog lika i njegove izjave da je sprecen da nastupi ugovornim obavezama, a sad posle saopstenja ,,Balkanike,, objavljenog na TV ,,Belle Amie,, mislim da on terbe da se izv

  • nenad nenadovic

    15:27 // 6. 6. 2013.

    Stereotip izvinjenja iskusnog politicara.Da li samo predstavljanje Gradu? A,Srbija? A,Svet? I Beograd nas,po ko zna koji put, ne ferma.

  • hedonist

    08:44 // 6. 6. 2013.

    mozemo biti za ili protiv gospodina mileta,ali ovaj cin je u maniru pravog domacina i coveka sa manirima!

    • Tata Tatira

      20:10 // 6. 6. 2013.

      To sto se Mile Ilic deklarisao kao ljubitelj opere ne znaci da je gospodin, intelektualac i covek sa manirima, vec snob!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: