Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:13, 28. 2. 2024.

| Kultura

Muzičko-poetsko veče u prokupačkom Domu kulture

Autor:Ljubiša MitićIzvor:Južne vesti
dom kulture
Dom kulture organizator jedinstvene manifestacije; Foto: Lj. M.

Spoj glume, poezije, pesme, igre i muzike na temu starih vremena, a u čast prepoznatljivih likova u Prokuplju koji će zauvek biti upamćeni po svojim karakteristikama, veštinama, šali i neobičnim talentima, biće deo jedinstvenog muzičko-poetskog događaja nazvanog "San o varoši" koji Dom kulture u tom gradu organizuje u četvrtak, 29. februara od 19:30 sati.

Organizatori naglašavaju da će publiku provesti kroz svojevrsno putovanje kroz vreme, vraćajući se u stara, ali draga vremena.

Ovo veče će biti posebno. Pevači, glumci, igrači i muzičari zajedno će stvoriti atmosferu koja će nas odvesti u nezaboravne trenutke. Publika može očekivati da će "San o varoši" biti ne samo veče zabave, već i veče dubokih emocija, nostalgije za prošlim vremenima - kažu u Domu kulture.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje umetnosti i kulture da se pridruže i budu deo ovog jedinstvenog doživljaja koji će kako kažu ostati urezan u sećanju svih prisutnih, uz napomenu da će program biti jedinstven i neponovljiv barem u narednih nekoliko godina, s obzirom na datum, 29. februar, koji se javlja samo jednom u četiri godine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: