Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:38, 22. 4. 2017.

| Kultura

Na "Intro Undergound Music Fest"-u u Vlasotincu svira "Atheist rap"

Autor:V. M.Izvor:Južne vesti
Underground Fest
Foto: FB Udruženje Undergrond Fest; Milan Calić

U okviru festivala koji bi u Vlasotincu trebalo da se održi od 7. do 9. jula, Udruženje "Underground Fest" organizovaće i dvodnevni festival krajem aprila, na kome će, između ostalih, nastupiti i "Atheist rap", stand up komičar Miodrag Miki Stošić i sastav “Boris Psihosonic” iz Kosovske Mitrovice.

Festival, kažu, počinje 28. aprila projekcijom filma “Limunovo drvo”, reditelja Branka Radakovića, koji će biti prikazan u biblioteci Gimnazije “Stevan Jakovljević”.

Istog dana od 19:30, članovi “English kluba”, inače učenici Gimnazije, imaće priliku da zajedno sa svojom profesorkom Biljanom Milosavljević Pipović otvore festival jednim časom rokenrola – najavljuju organizatori.

Od 21 sat svoj stand up nastup na festivalu imaće poznati komičar Miodrag Stošić.

Popularni Miki, poznat je po svojim duhovitim opaskama u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, a takođe je i autor poznatih radio emisija “Mali Marko” i “Oblak u bermudama" – dodaju.

Za muzički program prve večeri biće zadužen bend “Boris Psihosonic” iz Kosovske Mitrovice, dok drugi dan festivala 29. aprila počinje promocijom knjige "Priručnik za Rock'n'roll" autora Ivana Bajovića – Bajke. Underground Vlasotince Foto: FB Udruženje Undergrond Fest; Milan Calić

Od 22 sata uslediće koncert oficijalnog benda udruženja – "Balkan Revival", a festival će, prema najavama, zatvoriti novosadska pank-rok atrakcija "Atheist rap".

Inače "Underground Fest" se ove godine u Vlasotincu održava po 3. put, a prvi put organizuju i "Intro" festival.

Festival, koji je od prošle godine međunarodnog karaktera, ima za cilj popularizaciju mladih stvaralaca, autorskih bendova, njihovu afirmaciju i predstavljanje poznatih bendova poblici ovog dela Srbije. Deo festa je takmičarskog, deo revijalvnog karaktera - navode organizatori.

"Intro Fest" održava se u klubu "Underground", a letnji festival se, dodaju, planira na pozornici pored jezera u Vlasotincu.
Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: