Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:30, 17. 10. 2011.

| Kultura

Narodna biblioteka prikuplja retke knjige

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
leskovac, narodna bibl

U leskovačkoj Narodnoj biblioteci “Radoje Domanović” prikupljaju stare, retke knjige, ali i foto zapise i drugi material o istorijatu grada i okoline.

Uskoro će u Narodnoj biblioteci biti završena digitalizacija knjižne građe, koja je počela 2009. nabavkom opreme za digitalizaciju uz pomoć Ministarstva kulture.

Istovremeno sa ovom akcijom, sređuje se sajt i kompletan knjižni fond, uključujući i retka izdanja, biće neprekidno dostupan posetiocima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • VLASTIMIR

    22:33 // 8. 9. 2014.

    Biblioteku treba zatvoriti,jer je ona samo nepotrebna investicija ovog grada.Retke knjige se cuvaju u muzeju ili leskovackom arhivu.Biblioteka je na idealnoj lokaciji za izdavanje.Grad ce imati korist

  • NIKOLA

    20:39 // 30. 8. 2014.

    PA TE STARE I RETKE KNJIGE NE PRIKUPLJA BIBLIOTEKA,NEGO ISTORIJSKI ARHIV.U LESKOVCU SE SVE RADI NAOPAKO.PREVELIK BROJ UPOSLJENIKA U BIBLIOTECI,PA JADNICI NEZNAJU STA DA RADE.SMANJITI BROJ UPOSLJENIH

  • ILIJA

    20:37 // 30. 8. 2014.

    U DOBA KOMPJUTERA-BIBLIOTEKA.E STVARNO SMO DEMODE DRŽAVA.UMESTO DA SE OTVORI KOMPJUTERSKI CENTAR KOJI CE UPOSLJAVATI 3 PUTA MANJE UPOSLJENIKA NEGO SADA U BIBLIOTECI,MI I DALJE SRLJAMO U PROPAST

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: