Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:41, 30. 12. 2016.

| Kultura

Narodni muzej u Nišu za posetioce otvoren i za praznike

Autor:J. Ć.Izvor:Južne vesti
Cele-kula
Ćele-kula; foto: visitnis.com

Nišlije ali i mnogi turisti koji su ovih dana preplavili grad, moći će tokom praznika da posete Narodni muzej i upoznaju se sa kulturom i istorijom tog grada. Tokom praznika muzej će raditi svakog dana osim Božića.

Info-centar u Tvrđavi i Obrenovićevoj radiće naizmenično, a kako najavljuju iz turističke organizacije Niš, tih dana deliće se turistima informativni materijali i brošure o gradu.

Arheološka sala i Logor “12 februar” radiće u subotu, poslednjeg dana 2016. godine, od 10 do 15 sati dok će prva tri dana januara raditi od 11 do 16 sati. Na Badnji dan Sala će raditi od 10 do 15 sati, dok će logor sa radom toga dana krenuti sat ranije pa do 15 sati.

Ćele-kula će 31. decembra i 6. januara raditi od 9 do 15 sati, dok će 1, 2. i 3. januara posetioci ovaj spomenik moći da vide od 11 do 16 sati.

Poslednjeg dana godine na izmaku, kao i 6. januara, Sinagoga će raditi skraćeno, od 10 do 15 sati, dok će od 1. do 4. januara biti zatvorena za posetioce.

Objekti niškog Narodnog muzeja neće raditi na Božić.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: